fredag 7 september 2012

Löpning, köttbullar och film.

Hej!

Jag ligger redan nerbäddad. Trött i kroppen men pigg i huvudet. Varit en dag som har gått i ett. Massa saker fick jag gjort! Började med att baka fröknäcke. Sen slängde jag ihop en kasslergratäng, tänkt till att ha som matlådor när jag ska iväg på jobbresa. Medans den va inne i ugnen så slipade jag badrumsdörren. Jag va en sväng och handlade till kvällens middag. Experimenterade ihop köttbullar fyllda med fetaost och soltorkade tomater! Till det gjorde jag en tomatsås. När jag va klar med allt matlagande och dörrslipande så va klockan nästan 16. Dax att hoppa i träningskläderna och blanda en superpump. F plockade upp mej hemma. Eftersom jag har så träningsvärk så fick det bli bandet i 40 min. Intervall löpning. Sen va jag helt död.

Magen kurrade ihjäl sen när vi kom hem. (Har inte hunnit med så mycket käk till själva magen.) Så jag hoppade in i duschen och sen fixade jag de sista för middagen. Kokade strimlad zuccini och stekte halluomi till köttbullarna och tomatsåsen. Och vilken succé! Mums! Skit gott vart de!

Jag gjorde faktiskt en chessecake till filmen oxå. Jordgubbs cheesecake. Blev underbart god! Den lär vi göra fler gånger!

I morgon väntar ett spinningpass vid 10.15. Jag ska till gymmet själv. Och jag ska ut på en PW med Texas innan. Så klockan är ställd på 8.30. Så jag hinner vakna till liv innan det är dax att svettas! Känns som träningsvärken i rumpan och lår släppte lite efter löpturen på bandet förut. Hoppas den e helt borta i morgon! :-) i morgonkväll ska F spela. Så jag ska dit och lyssna. Sen har de ändrat lite på timetable så gaudium spelar efter killen som spelar efter F! Så jag behöver inte va kvar hela natten, vilket betyder att jag kan gå dit nykter, och kan sen träna på söndag! :-P (har inte hunnit med varken axlar, rygg, bröst eller biceps denna vecka! Så det får bli en kombination av de.)

Dax att nana!
Natti natti!
.

Inga kommentarer: