tisdag 18 september 2012

Tisdag 18e September - 2012.

Jag höll på att skriva tisdag 18e Juli! Vart fan tog sommaren vägen detta året? Snart oktober ju!

Idag har det regnat. Jag har varit inomhus sen igår förmiddag! Det är fullt av aktiviteter här! Från morgon till kväll! Och mat hela tiden! 8,10.30,12.30,17 och 20. Och jag som äter 3 gånger per dag. Vill ju inte sticka ut för mycket, så jag hoppar bara över frukosten vid 8 och tar en kopp kaffe när de andra äter frukost. Sen äter jag min frukost vid 10.30 när de fikar. Sen äter jag lunch med dem vi 12.30, men jag äter väldigt lite, för att sen äta resten vid 17. Och vid 20 har jag ätit en pizzabulle och en kopp te. Egentligen gillar jag inte att äta mer än 3 gånger, det blir fler insulinpåslag för varje gång du äter, trots lågkolhydratskost. På tal om lchf. Det finns en kille till här som äter lchf! Och det finns även en gamla läkare som talar gott om fett och proteiner och säger att det e idioti de där med att Livsmedelsverket förespråkar kolhydrater. Kolhydrater är ett gift säger han! ;-) Och jag mår när jag hör en läkare säga saker som jag har sagt så länge!

Nu är det 4 1/2 dag kvar här för mej. Dagen har gått superfort och det kommer bara säga poff! Så e jag hemma igen! Fredrik har ju köpt ny bil, så den kommer han att hämta mej i! Spännande! Jag har inte sett den än, mer än på bild. Han får den i morgon! Jag älskar nya bilar! Dessutom e den mycket större än den han har nu! En kombi blev de! Undra om han förbereder inför större familj tro? :-P

Dax för film i sängen! IPaden e laddad med massa film! Jag ska se klart på filmen jag och F började se i söndags. Den verkar grym! Morgan Freeman spelar en bitter rullstolsbunden man.

Hörs i morgon! Natti natti!
.

Inga kommentarer: