söndag 2 september 2012

Lördag 1e september - 2012.

Heej mitt i natten!

Haft en underbar dag idag! Den började med att jag blev väckt av F som vaknade vid 8?! (ingen jublar lika mycket som jag för de! Hatar människor som sover bort hela dagen!) så vi låg kvar i sängen och kollade på lite tv (f har tv i sovrummet, vilket jag inte har hos mej. Jag e lite kluven i den frågan. Sovrummet ska man inte ligga och kolla på tv för då kan sömnen bli rubbad. Men hur härligt e det inte att vakna på helgdagsmorgonen och ligga kvar och kolla på tv?) När vi tyckte att tv och sängen va för långtråkigt så klev vi upp och drog till gymmet. Eftersom vi vaknade så tidigt så hoppade vi över spinningen (som va vid 11.50) och körde styrka istället, Rygg!

Efter gymmet så drog vi hem till honom igen. Åt frukost och Städade F's hem för han mamma kommer hem ifrån turkiet i morgon. (japp F bor hemma för tillfället, i väntan på att jag ska få tummen ur och sälja min lägenhet så vi kan köpa en gemensam.) När vi tyckte det va rent nog så gjorde vi oss i ordning och drog in till stan. Jag ville kolla på skor och F ville kolla på jeans. Vi åt lunch där oxå på en grekisk restaurang. Jätte gott! Jag fick inga skor med hem, utan det blev ett par adidas träningsbyxor, som skulle kostat 499 kr, men jag fick bara betala 299 kr?! Måste vart nått fel, men jag klagar icke! :-D Jag köpte oxå med träningsstrumpor och tjocka svarta strumpbyxor. Vi hann med en kopp kaffe oxå! Härligt med heldagar på stan med sin kärlek!

När vi tröttnat på stan så åkte vi tillbaka med bussen hem till F och plockade med alla saker och Texas och slängde in allt i bilen och raka vägen hem till mej! :-) nu är jag äntligen hemma!

Vi har myst framför en film med ostar, grönsaker och dipp. Och jag körde ett fotbad! Nu e fossingarna fina!

De va vårt lördag de!

Hoppas ni haft en lika skön dag och kväll! :-*

Ps. Jag hittade mitt podral/ställ jag velat ha till min iPad på lets deal i natt när jag hade svårt att somna! Beställde den med en gång, självklart en rosa! :-D ds.
.

Inga kommentarer: