måndag 3 september 2012

Måndag 3e September - 2012.

Hejsan!

Jag jobbar! Som fan oxå! Har tusen saker att ordna idag. Och japp, jag blir nu ledig i 2 veckor! Halleluja! Så nu ska torpet renoveras! (min lägenhet) (läs, slipa och måla dörrar.)

Middagen i går hos svärmor va trevlig! Hon fick ett presentkort av oss på en lite annorlunda smyckesaffär. Pajen v helt okej! Den tog slut! :-P vi va hemma igen vid 20. Men det spelar tydligen ingen roll hur tidigt jag än kommer hem så somnar jag aldrig i tid på söndagar. Vid 23.30 slog jag igen ögonen och försökte somna. När jag vaknade i morse va jag helt slut. Fick kasta iskallt vatten i ansiktet på mej själv för att vakna till liv. När Jag stod där i badrummet kom F in. Han meddelande att jag pratat i sömnen hela natten. Inte ens i sömnen kan jag va tyst tydligen. Jobbar som sagt till 22 idag. Sen har jag hela veckan fullproppade med aktiviteter! ;-) träning oxå såklart!

Måndag: vila (pga jobb)
Tisdag: stryka - ben
Onsdag: styrka - bröst/triceps + cxworx
Torsdag: challenge
Fredag: stryka - rygg/axlar
Lördag - Söndag: vila en dag, cykel activio + biceps den andra. Vilken bestämmer jag i helgen då jag inte riktigt vet om jag ska festa på lördag då F har spelning eller om jag ska vara nykter.

Ha en grym måndag och start på veckan!
.

Inga kommentarer: