onsdag 12 september 2012

Onsdag 12e September - 2012.

Heej!

När klockan ringde 05.30 i morse så ville jag mörda den! Jag har varit ledig i en vecka från jobbet idag och fan va fort man vänjer sej att få sova till 9!

Jag hann inte blogga igår. Så jag göra ett dubbelt inlägg nu.

Igår hade vi möte med jobbet. Ja eller vi kollegor träffades och gick igenom vad som händer här framöver. Jag hade räknat med 2 timmar. Det tog nästan 4 timmar! ;-) det e som vanligt när vi träffas. Vi är ju vänner privat oxå.

Efter mötet hade jag tänkt dra till gymmet. Men då hade de gått så långt mellan frukost och lunch så jag drog hem efter mötet och käkade. Sen började det ösregna! Det blev aldrig nån träning. Jag målade dörrarna en gång till, vek tvätt och sen fixade jag middag. Kycklingpaj! För er som undrar hur jag gör kycklingpajen utan vetemjöl så använder jag mandelmjöl, linfrön, 1 ägg och smör till pajdegen. De jag bjudit på pajen säger att den degen e mycket godare än vanlig! :-) mandel gör ju att det blir saftigare.

När F kom hem ifrån gymmet så käkade vi middag och kollade på en film. Som en vanlig kväll brukar se ut för oss. Det e mysigt att avsluta dagen med käk tillsammans. Prata lite om dagen och så.

Så till idag. Jag och Texas sitter på tåget som rullar upp till Karlstad. Vi ska och hälsa på Sofia och Julia. (min syster och systerdotter.) Jag och F tänkte åka upp en helg, så han oxå kan hänga på. Men vi får fan inte ihop de nu. Så jag fick åka upp själv nu när jag ändå e ledig. Sofias man e i Norge och jobbar, så det ska bli mysigt att umgås bara vi.
Kommer hem på fredag eftermiddag igen. Då ska jag testa på en skönhetsgrej som jag aldrig testat förut. Före och efter bild kommer!

Nu åker iPaden upp för gårdagens djurakuten måste ju ses! Älskar djurprogram, jag plockade bort animal planet från mitt tillval (jag har Comhem 8 favoriter i min bostadsrätt som jag inte betalar för, men jag kan välja 8 favoritkanaler och byta för varje månad om jag vill) varför vet jag inte! Men nu har jag valt tillbaka det och jag får den tillbaka 1 oktober igen.

När jag kommit fram så möter syster mej. Hem till henne och lämna väskan och vovve, (syster har oxå en hund som Texas älskar.) sen skulle vi ta en sväng på stan. Ta en fika. Kanske hittar ett par skor oxå! :-) klockan 15 ska vi hämta sötaste Julia på dagis! <3

Ha en skön dag! Hörs senare!.
.

Inga kommentarer: