tisdag 25 september 2012

Trött i kroppen, pigg i knoppen!

Har redan hoppat i säng! Trött i hela kroppen! Men pigg i huvudet. Så jag ligger och överväger om jag ska hämta min iPad och kolla på en film i sängen. F har redan deckat! ;-)

Träningen gick super. Jag körde bandet 30 min ala 300 kcal. Sen körde jag rygg! Kommer kännas i morgon! Vilket jävla gym de har på Almedal! Stort och så jävla mycket folk! Massa med snygga människor till skillnad från mitt gym här hemma. Kan tänka mej att det blir en del raggande där! :-P jag vill vara ifred när jag tränar, därför föredrar jag mitt gym. Men det kan vara kul med lite omväxling. Mitt gym har ju inte alla maskiner och verktyg som Almedal. Träffade på Jonas och Gustav oxå! :-)

När Jag och F va klara så drog vi och handlade på Ica maxi. 7 kassar fulla och 2000 kr fattigare åkte vi hem. Men nu är frysen välfylld!

Vi hann duscha och få i oss gratängen jag gjort innan. Sen bäddade han ner sej medans jag tog en sväng ute med vovven. Regn! :-( hoppas på bättre väder i morgon.

I morgon ska jag på mitt första body balance pass! Tänkte jag skulle försöka testa alla pass som finns, och sen köra på de jag gillar. Få lite variation i träningen. Så kan jag köra styrka på en muskelgrupp varje gång jag går på ett pass så jag får ut det mesta möjliga!

Nää nu hämtar jag padden! Får bli dagens avsnitt av djurakuten som jag missade idag.

Natti natti! Hörs i morgon!
.

Inga kommentarer: