tisdag 25 september 2012

Tisdag 25e September - 2012.

Heej Heej hallå!

Hur e läget? Här e det finfint! Trött i kroppen bara! Träningsvärk i framsida lår, rumpa, bröst, framsida axlar och biceps! Ett jävla bra pass igår med andra ord!

Vaknade strax efter 9. Sms från pojkvännen som tyckte jag skulle kliva upp! Jaja.. Lika bra! En kopp kaffe och lite mys i soffan med Texas. Älskar att han e mer morgontrött än mej! Sen slängde vi på oss kläder, jag mjukiskläder och Texas fick sin regnkappa på sej. Och gav oss ut på en 3 km lång PW. Skönt ute nu! Älskar när det e lite kyla i luften när man promenerar.

Nu har jag fått i mej frulle. Ska snart fixa middagen för i kväll. Ska träna på sportlife Almedal idag, samtidigt som F. Vi ska storhandla i en affär där i närheten av gymmet efter träningen. Dax att fylla på kylen/frysen/skafferiet igen. De e tomt nu!

Men nu slappar vi lite till, jag och Lillen i soffan! Nu börjar jag varva ner och tycka att det e lite skönt att vara ledig. Igår va det katastrof! Jag hade panik och va nära på att ringa chefen och fråga om hon inte hade nått jobb till mej de här 2 veckorna jag e ledig. :-P jag har dock redan jobbat in alla mina timmar för september (175 timmar+en veckas traktamente) så jag behöver inte jobba för inkomstens skull, utan mer för att sysselsätta mej. Men jag ska nog få de här 2 veckorna att gå.

Ha en skön tisdag! Tyvärr så har vi inte med oss vädret här i Göteborg. Men det e väl ingen nyhet.
.

Inga kommentarer: