söndag 2 september 2012

Söndag 2e september - 2012.

Hej hopp i regnet! Haft en bra söndag? De har vi iaf haft!

Vaknade vid 10. Upp och hoppa! Tog det lugnt. En mbc så man vaknade till liv. Jag ställde mej till min förvåning (not) och gjorde en efterrätt jag velat prova. In men den i ugnen och sen hoppade jag i träningskläderna. Ett activio pass va bokat vid 12.25, så vi drog till gymmet. 45 minuters pass och jag prövade att ha pulsmätaren på mej för första gången! Jag kommer med ett eget inlägg om just det passet senare.

När vi tränat klart så regnade de ute! Jag hade bestämt att vi skulle gå till gymmet och inte ta bilen. Tji fick jag för de! Men jag e smart, jag hade tagit på mej gummistövlar och regnjacka. Det hade inte F gjort så han va genomvåt när vi kom till affären. Handla lite inför kvällens middag och sen hem. Där drog vi igång med storstädning! Så nu är hemmet skinande rent!

Jag slängde sen ihop en västerbottenpaj med kantareller och gjorde en efterrätt. Hann till och med hoppa i ett skumbad och la en mask i ansiktet! Jag stal lite blommor hemma i rabatten som jag satte ihop till en bukett till F's mamma. Vi är nämligen i bilen påväg dit nu. Hon har fyllt år så vi ska dit och gratta henne. Och vi har fixat allt! Hon e ju vegetarian, och jag har aldrig gjort västerbottenpaj förut. Så det passade ju perfekt!

I morgon väntar 15 timmar på jobbet, sen kanske jag blir ledig med betalt i 2 veckor. Vi får se vad som sägs i morgon, men just nu lutar det mot ledighet. ;-)

Nu ska vi kliva ur bilen. Hej så länge!
.

Inga kommentarer: