onsdag 5 september 2012

Onsdag 5e September - 2012.

Hej!

Jag sitter på bussen från Frölunda. Varit och shoppat med svärmor. Vad jag shoppat får ni se senare.

Idag vaknade jag vid 8 när klockan ringde. Jag hade tid hos veterinären för Texas sista röntgen. Det va bara att sätta på kaffet, fixa termosmuggen och sen göra sej i ordning. Vid 9.50 va vi på plats. Vi fick träffa en läkare, sen röntgades han, utan narkos! Halleluja! Det funkar att tjata! Sen fick vi sätta oss i väntrummet igen och vänta på domen. Vi blev uppropade igen. Benet va läkt! Helt 100 % läkt! Jippi! Så nu kan han leva som normalt igen! Min lilla vovve!

Eftersom han inte blev sövd så va det inga bekymmer att lämna honom hemma ensam en stund. Så jag drog iväg vid 14 för att möta upp pojkvännen i Majorna. Han skulle få bilen lagad där så vi käkade lunch undertiden. Thaibuffé blev de! Sen körde han mej till Frölunda torg så jag fick shoppat lite med hans mamma.

Nu ska jag hem till vovven igen, till F kommer hem och kan vara med honom. Så ska jag sen dra till gymmet. Det blir styrka triceps/bröst och sen ett pass cxworx vid 19. Vila benen idag för jävlar vilken träningsvärk jag har efter gårdagens pass!

I morgon har jag noll planer förutom en på eftermiddagen då jag har ett pass bokat på gymmet. Så det blir nog en skön hemmadag i morgon. Börja slipa dörrarna kanske?
.

Inga kommentarer: