fredag 12 april 2013

Comhem, besök av familjen och personalmöte.

Hejsan!

Inte bloggat sen i onsdags. Men jag har inte haft något att blogga om direkt. Och det har jag inte nu heller egentligen.

I går jobbade jag. Och nu är jag ledig i helgen. Familjen kommer i dag! Min mamma, styvfar och minsta lillasystern! Så jag har varit och hämtat nykel till övernattningslägenheten tidigare i veckan. I kväll ska lillasyster vara kvar hos oss medans Mamma och styvfar ska på mässa. Så nu hade tänkt köra myskväll med mat, efterrätt och film!

Ja vi köpte ju en ny tv i förra fredagen. Men vi har inte lyckats fått någon bra bild. Så jag ringde comhem. Jag pratade med en kille i telefonen i 40 minuter. Vi försökte med allt! Men vi fick inte till de. Så han skickade en felanmälan. I går fick jag ett sms att det förmodligen är min boxer det är fel på. Så de bad mej skicka in den. I går satt F och pillade med tvn. Man behöver ju inte ha en boxer till tv eftersom den har kortläsare på baksidan. Och han fick igång det! Så nu har vi alla kanaler, digitalt genom kortet i tvns baksida! Så skönt att slippa ha denna jävla boxern framme som samlar damm! Så nu är det löst! :) Älskar den nya tv! Så fräsch! Älskar den vita ramen och att ramen är så tunn! Nu har vi inte fått upp den på väggen än, men jag hoppas F vill fixa det i helgen! :)

Nu på förmiddagen har jag varit på personalmöte. Och gissa vad chefen dukade fram? vindruvor, Jordgubbar och nötter! så mycket bättre än dessa mackor och pastasallader som varit innan! Nu är semestern satt iaf! Så det är skönt!

Nu ska jag plocka lite här hemma, och hoppa i ett bad. F är hemma om typ 3 timmar och strax efter det dyker nog familjen upp. Vi ska åka och handla käk för i kväll oxå! Mys!

Jag kommer nog inte blogga något i helgen. Så helgens inlägg kommer nog på söndag, när de åkt hem.
.

Inga kommentarer: