måndag 15 april 2013

Ny vecka!

Hej hopp! (Publicerat 10.30 egentligen.)

Jag sitter på jobbet nu och äter min frukost. Har flyttat fram min frukost till 10.30 nu. Så jag kan äta middag en halvtimma senare på kvällen. Blir så tätt inpå lunchen och jag hinner inte bli hungrig när jag måste äta middag innan 18. Så nu har jag en halvtimma till att dra ut på de.

I helgen testade jag att baka ett bröd som har linfrö som grund. Jag använder ett linfrö som inte innehåller några kolhydrater. Så brödet får väldigt lågt kolhydratsvärde! De gillar vi. Och va gott de va! Mums! Familjen gillade det oxå! Har det med som frukost till jobbet idag!

I dag är rösten fortfarande hes. Men jag kan prata lite bättre än vad jag kunde i går. Så förhoppningsvis så låter jag som vanligt i morgon! Lite snorig än oxå. Men det verkar oxå vara på bättringsvägen. I morgon va det 2 veckor sen jag v på gymmet. Ångest? Nej faktiskt inte. Jag måste vila när jag är sjuk. Och det har varit ganska mycket i mitt liv just nu. Så det har varit skönt att ha en sak mindre att lägga energin på. Dock så brukar gymmet vara lite terapi för mej. Men som sagt, jag har inte varit frisk så gymmet har inte varit något alternativ. Men nu ska jag gå till gymmet igen, i veckan! Jobbar till 22 i dag och till 18 i morgon. Så jag övernattar här i natt. Jag jobbar massor denna vecka! Hela 67 timmar! En kollega ville byta helg så jag jobbar helgen som kommer. Istället för nästa!

Jeje, nu ska jag jobba lite oxå!
.

Inga kommentarer: