fredag 26 april 2013

Spontan roadtrip! I LOVE!

Hej hej!

Gissa va jag/vi gör?!

F skickade en bild till mej i förmiddags på en fest som kommer vara i Sthlm i kväll! Ett trancegolv och ett progressive! Wiie! Hur kunde vi ha missat den festen?

Jag hade bjudit över svärmor på middag i kväll. Och vi har planerat en lugn helg med storstädning av källarförrådet och några hårda timmar på gymmet. Såg faktiskt fram mot de.

MEN! Vem kan motstå en såhär fest? Med grymma djs? Inte vi iaf! Så nu sitter vi i bilen påväg mot Sthlm! F slutade tidigare på jobbet. Alkoholen är köpt och jag har jordgubbar och avokado som färdkost då jag inte hann äta innan! ;-) Andreas "GAUDIUM" spelar på festen i kväll, så han satte upp oss på listan! PUSS till dej!

Solen skiner och humöret är på topp! Texas fick vara hos svärmor! Bäst e hon!

Så nu blir det ingen städning av källarförrådet denna helgen. Och inga grymma träningspass på gymmet. Men jag kommer bränna så mycket i kväll när jag kör igång med mina knäböjningar i takt till musiken! Extra djupa knäbörjningar! Haha

Vi fick låna F's pappas tjejs övernattningslägenhet oxå! Som ligger på norr mälarstrand. :-) Så vi ska passa på att umgås med svärfar och Mia i helgen oxå. Det blir en sväng till Uppsala! Mysigt!

Någon mer som älskar spontana grejer? I LOVE IT ALOT!
.







Inga kommentarer: