tisdag 9 april 2013

Snorigt värre!

Hej hej!

Sovit så sjukt jävla dåligt i natt! Det händer lite jobbiga saker i mitt liv just nu (igen?!) och det stör min sömn. Jag trodde dock att jag inte skulle ha några problem att sova i natt efter denna sömnlösa helgen! Men men. På det är jag förkyld. Snorig som fan! Och torrhosta när jag ligger ner. Så jag skulle bara hosta sönder halsen innan jag kunde somna. Vaknat flera gånger och kollat på klockan. Bytt täcke flera gånger. Vaknat - varmt! - sparkat av mej täcket, och på med ett påslakarn. Vaknat - kallt! På med duntäcket igen. Och svettats som en gris! Ingen feber i morse dock. När klockan ringde 05.45 och jag skulle upp för att PW:a en bit, så ställde jag klockan på 06.10 och somnade om! Inte en chans att jag PW:ar nu!

Nu är jag på jobbet iaf. Jag har inte råd att vara hemma och va sjuk. Jag jobbar bara i dag och på torsdag denna vecka. På fredag har vi personalmöte. Så det får gå. Blir det värre så får jag väl åka hem.

I morgon ska jag gå och hämta nyckeln till övernattningslägenheten! För familjen kommer ju på fredag! Det ser jag fram emot! :-) det ska bli mysigt!

Nej nu är klockan 10! Periodisk fasta igen vet ni! Och nu är det hårt som gäller! 3 veckor framöver körs det stenhårt! Jävla skit att man ska gå och bli snorig nu! Men sålänge jag inte har ont i halsen eller känner mej hängig så är det ingen fara att träna lite lätt! Så i morgon blir det nog ett besök på gymmet!

Lchf i Amsterdam? Ja då det funkade hur bra som helst!
.







Inga kommentarer: