tisdag 2 april 2013

Då va påsken över!

Vaknade vid 8. F låg fortfarande bredvid och sov. Han är sjuk. Så idag har jag sällskap här hemma. Jag är ju ledig idag!

I går när vi vaknat till liv så drog vi in till stan. Texas fick följa med oxå! Solen sken och jag va så sugen på kaffe och uteservering! Men det va ju omöjligt! Det var fullt nästan överallt! Och va det inte fullt så va kön en km lång! Så det blev en stor Latte i arkaden istället. Vi kollade lite i affärer. Sen åkte vi hem. Käkade mat och la oss i sängen för att kolla på en serie vi hade tänkte börja följa. Och självklart somnade jag! Efter bara 4 timmars sömn under natten så va jag helt slut! Vaknade 19! Bara att kliva upp, diska, och göra lite kvällsmat. Och tillbaka till sängen igen, med jordnötsmör! :-D Kollade på en annan serie, sen somnade vi.

Vi bokade även boende i Amsterdam igår. Dyrt som fan! 2000 kr för 2 nätter för 2 personer! Och första natten kommer vi inte ens sova där eftersom festen är mellan 21-07! Men vi får sova dagtid istället! Stället ligger intill Centralstationen. Så det är enkelt att komma dit efter vi kommit hem ifrån festen.

Idag ska jag träna! Själv, nu när han är sjuk. Så jag kör väl tidigare idag. I kväll ska vi även tvätta. Det behövs! Tvättstugan har ju varit avstängt. Men nu är den öppen, och tvättkorgen har svämmat över flera gånger.

Missade squat-utmaningen igår! Och jag skulle ha haft vila idag, men jag får köra det passet idag då istället för vila.

Nej nu e klockan efter 10! Frukostime!
.

Inga kommentarer: