måndag 1 april 2013

Morgonugglan e vaken!

Hej hopp!

Ja, jag festade i går. Det blev en aningen för mycket! Det brukar bli så när jag är övertaggad för fest! Men jag va inte för full, perfekt fylla! :) Men den där sista shotten kanske va lite onödig! hihi

Musiken brydde jag mej faktiskt inte om! Alla mina vänner va på plats och det va det som gjorde mej så lycklig! Nu är sommaren snart här, och då är vi samlade lite oftare! Det gillas! Har saknat alla så! Festen slutade vid 3. Men den hade en efterfest. Jag lyckades övertala F att vi inte skulle gå på den. Och han va så tacksam igår när vi åkte hem att jag tog med honom. Man vet annars hur de hade blivit. Den festen höll ju på ända in på morgonen. Den är säkert fortfarande igång! Ursch! Nej det är tur att man är förnuftig även när man är full!

Idag då? Va händer idag? Solen skiner! FY FAN va gött! Vi har haft riktigt vårväder länge nu! Även om det är kallt ute så är det ju underbart att se solen skina!

Idag hade jag velat åka in till stan och sätta mej på en uteservering och ta en kaffe i solen! I haga! Hade inte det varit så gött? Men det e nog tyvärr inte öppet i haga idag. Annandag påsk. Röd dag. Men något i stan borde vara öppet? 1 april också. Det är i dag man luras. Undra om man kommer bli lurad? Jag läste på Aftonbladet förut. Man litar inte på något idag. Inte ens att en dött i en trafikolycka. Nej nej, de luras.

Jag tänkte dra bort till solariet sen. Såg att de har öppet mellan 11-17. Jag har en solning kvar på mitt kort. Jag måste få lite mer färg innan vi åker på lördag. Måste även hitta någon att ha på mej på asot! Det är lika kallt i holland som det är här. Så det får väl bli byxor och någon topp. Tråkigt, för jag hade velat ha en snygg klänning!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen så jag vaknar till liv lite. Herrn där inne i sängen lär inte vakna på en stund! Lika bra att låta honom sova. Jävla skit att tvn i vardagsrummet har pajat nu bara. Kanske får åka och köpa en ny idag? E det öppet tro?
.



Inga kommentarer: