fredag 5 april 2013

Samsung!

Ja jag fick väl bita i det sura äpplet och köpa en samsung tv när inte Apple gör tv-apparater! Idag va vi iväg och köpte en tv!

Vi hann dock inte njuta av den utan vi packade upp den och skruvade ihop och sen va det dax att packa väskan och åka till Frölunda. F skulle klippa sej och jag gick i affärer på torget undertiden. Vi hann växla pengar oxå!

Vi har varit hos svärmor på middag och just nu sitter jag i bilen med henne och F's lillasyster. Vi har plockat upp systern och skjutsat hem F's mormor. Jag köpte mej en klänning förut till festen i morgon och kom på att jag ville ha en annan bh under den. Så vi åkte förbi hemma och hämtade den! :-)

Jag har varit på Ikea idag oxå! Evelina hämtade upp mej så drog vi dit! Behövde värmeljus. Men alla vet väl hur de där blir. Man kommer aldrig ut med endast värmeljus! Så e det alltid.

I natt ska vi sova i Frölunda. Vårt flyg går 12 i morgon. Jag är riktigt spänd! Ska bli så kul! 30.000 pers som ska festa tillsammans! Mäktigt! Och sen får jag se Amsterdam! Har hela söndagen på oss springa runt i affärer! ;-) haha vi kommer va halvdöda på söndagen. Men skit samma! Det är bara att bita ihop!

Nu är vi hemma hos svärmor igen. Nu blir det pannacotta (lchf) från Adams kafé!

Jag kommer inte blogga nått i helgen. Vet inte hur det är med internet där. Så ni får höra hur festen var på måndag när jag är hemma igen! Och bilder! Om jag lyckad ta några! Puss på er!
.

Inga kommentarer: