måndag 29 april 2013

Jag piggnade till, tillslut!

Ja jag tog en kaffe! Jag måste tydligen börja dagen med kaffe för att vakna!

Jag har lagat mat halva dagen! Jag gjorde matlådor till mej och F. Torsk i dill och äggsås. Och sen fixade jag tacopaj! Jag bakade ju oxå en limpa bröd tidigare under dagen. Brödet va jätte gott! Men slog dock inte valnötsbrödet jag bakat tidigare. Jag har bytt sängkläder, och dammat/dammsugit lägenheten oxå! Effektiva jag!

Jo! Jag tränade oxå! Körde bröst/triceps och mage. Sen avslutade jag med 20 minuter på crossen. Duktig tjej! F tränade med en kompis idag + att de hängde en stund, så jag va själv fram till 20.30. Passade på att ta en promenad och tog ett bad. Jag har oxå packat ner Höganäs-servisen. Som får åka ner i källaren!

I morgon är det fest! Men innan festen så ska jag åka och träffa Evelina! Hon har exakt en vecka kvar till födseln av bebben i morgon. (Om den nu kommer på dagen) så jag får passa på att hänga med henne, kanske sista gången? Som icke-mamma!

Såg att blondinbella e gravid oxå. Herrejävlar vilken kula hon redan fått! I 12 veckan? Galet! Att det kan vara så olika på människor.

Ja jag själv har fortfarande inte fått den roliga veckan. Nu har jag den hoppat över 2 gånger. Jag ska ringa till vårdcentralen i morgon och fråga om jag borde gå och undersöka mej. Jag har ju kunnat veta exakt när mensen kommer på mej tidigare nästan så exakt som klockslag! Men nu vet jag inte vad som hänt. Jag hade ont i magen i morse. Och höll tummarna. Men icke! :-/ inget än iaf!

Nej nu ska jag försöka nanna!

Inga kommentarer: