söndag 14 april 2013

Helgen med familjen!

Hej hej!

Nu va söndagskvällen här! Och min helg med familjen är över.

I fredag när de kom så drog jag, Fredrik och Angelica till citygross och handlade. Första gången faktiskt. Men jag hade inte tid att lalla runt tyvärr. Så jag fick handla de som behövdes.
Mamma och styvfar va i stan. Så vi lagade middag till oss. Bakpotatis med kyckling/kräftröra och jag käkade kycklingfilé och sallad med mögelost. Sen degade vi bara. Mamma och styvfar kom förbi senare på kvällen.

Lördag började med en stor frukost! Familjen bodde ju i en lägenhet intill här. Men lillasyster bodde hos oss. Sen tog vi oss in till stan. Shopping och mamma blev sminkad på make up store! Hon fick det i present att oss när hon fyllde år. :-) blev skitsnygg! Vi käkade lunch på steinbrenner och nyberg. Soppa med tårtbuffé och kaffe! Gott! Och ja, jag fuskade med liiite tårta, Men bara grädden och pannacotta petade jag i mej! Svullen mage med en gång! Blääh! När vi va klara i stan så åkte vi hem. Degade lite på var sitt håll. Vid 19 va vi fixade och åkte in till stan. Vi hade bokat bord på Manana! Tapastime! Mums! Jag hade vid det här laget tappat rösten. Jättehes! Så jag fick försöka vara tyst. Inte lätt för mej kan jag säga! När vi käkat och tjötat klart så tog vi bussen hem.

Idag åkte familjen hem efter frukosten. Och Jag och F va bjudna till F's moster på kalas då hon fyllt år. Men F fick åka utan mej. Jag måste vila halsen. Ska kunna prata på jobbet i morgon oxå. Så just nu är jag ensam hemma. Men han borde komma hem snart. Hoppas han vill se en film med mej! :) Mysa i soffan innan man måste lägga sej.

Har haft en väldigt mysig helg! Det är roligt att ha familjen här. Det är ju inte direkt så att jag kan träffa dem dagligen när de bor nästan 30 mil ifrån mej. Nu är det vi som ska åka upp nästa gång. Helgen innan midsommar ska vi upp. Mamma har 50 årskalas för familj och vänner då!

Nu ska jag plocka undan lite här innan baby kommer. Jag har lagat mat och bakat bröd hela dagen! Älskar att stå vid spisen och experimentera! Resulterade i 5 matlådor till mej! plus middag för i kväll!

Ha en mysig söndagskväll!
.









Inga kommentarer: