tisdag 2 april 2013

PW PW PW!

Efter ett härligt bad och vi kört igång tvätten så tog jag med mej Texas på en PW. Vi gick till backaplan! Det tog inte så lång tid som jag trodde. 40 minuter och 3,5 km långt!

Så nu hade jag tänkt gå denna vägen på morgonen. När jag ska till jobbet. Hoppa på bussen där istället. Så vi får röra på oss lite innan vi sätter igång med jobb! Det svåra är bara att kliva upp på morgon! Vi kommer behöva gå upp 05.45. Så har jag en halvtimma på mej att fixa mej. Och gå sen vid 06.15. Det ska vi väl fixa. Jag får lägga fram kläder och packa jobbväskan dagen innan bara. Undra om det är kolsvart ute när man ska gå upp på morgonen? Nu när klockan är framflyttad?

Jag ska jobba i morgon. Så jag lär märka det. Om jag kommer upp vill säga! Hatar promenader! Men jag hade tänkt lära mej att gilla de! Jag måste iaf! För Texas skull oxå. Nu är våren här och han gillar att vara ute nu. Han älskar att vara ute när vädret är bra. Och inte för kallt. Och 3,5 km e ganska lagomt.

Vi tog bussen hem tillbaka förut för att klockan blev så mycket. Jag va tvungen att äta innan 18 ju. Och klockan började närma sej. Till middag blev det broccoli och ädelostsoppa, och en fralla med philadelphiaost på!

Nu ska jag dricka en kopp te och läsa en tidning som låg i brevlådan idag!
.

Inga kommentarer: