onsdag 10 april 2013

Ledig och sjuk.

Sovit som en kratta! Vaknade i natt av jävla torrhostan! :-( somnade om och vaknade vid 9. Men världens huvudvärk! Jag hade sån huvudvärk att jag knappt orkade knappt hålla upp huvudet. Slängde i mej Alvedon. Och gjorde en kopp kaffe. Jag visste att jag skulle iväg. Och va tvungen att dra iväg. Så jag fick gå oavsett om huvudet dunkade.

Ut med Texas och soporna. När jag va inne igen så va huvudvärken nästan borta. Bara att vandra bort till Hsb och hämta nyckeln till lånelägenheten. Och sen handlade jag lite. Halstabletter som kommit med steviasötning! :-D va inne på loppisbutiken som öppnat på mitt torg. Köpte en matskål till Texas som han har haft innan men den gått sönder. Och en sillskål! Så fin! Älskar saker med text på!

Nu tänkte jag städa lite här hemma. Ska tvätta vid 14. En mysa-hemma-dag, idag. Gymmet kan jag glömma! Får väl vara utan träningen denna vecka oxå. Trodde jag kunde köra idag. Men icke! Matlusten är som bortblåst oxå! Har inte ätit frukost än. Och inte en gnutta hunger i magen! Och det är väl ett tecken på att allt inte står rätt till.

Röja i klädkammaren oxå. Fram med vårkläderna och ner med de tjockaste tröjorna och halsdukarna! Våren är här! (Snart iaf!)
.


Inga kommentarer: