onsdag 3 april 2013

Underbart och grymt impad!

Vaknade 4.30, 05.15, 05.30, 05.38.. Ja så taggad va jag inför PWn till backaplan! Haha! När klockan ringde 05.45 så hade jag såklart hunnit somna om efter att jag vaknat vid 05.38. Men jag kom upp! Gjorde kaffe, fixade mej, packade ner maten och drog iväg med Texas! Han va inte alls lika exalterad. Han kissade och bajsade så fort vi kom utanför dörren. Sen vände han och ville gå in igen. Men icke! När vi kom till vägen som leder till hållplatsen så ville han dit. No no! Ingen buss till backaplan idag! Idag går vi! Han kämpade på. Gick efter mej hela vägen. Igår va han långt före mej. Haha! Han är inte van såhär tidigt på morgonen! Stackarn! Det är en morgontrött vovve jag har!

När vi va framme så hoppade vi på bussen för att åka en hållplats. Min buss till jobbet går ifrån lilla bommen. Snart kanske jag kommer gå lite tidigare hemifrån så kan jag gå hela vägen till stan. Över bron! :-) Men just nu räcker 40 minuter!

Jag jobbar till 22 idag, och 22 i morgon. Så jag övernattar på jobbet i natt. Det är veckans pass! Jobbar ju bara 2 pass (30 timmar) veckan efter att jag jobbat helg. Jag har tagit ledig på måndag för att vi är kvar i Amsterdam då. Så nästa pass jag jobbar är tisdag. (Extrapass)

Det va halvmörkt ute när klockan ringde i morse. Men det hann ljusna tills jag kom ut!

Ha en härlig dag i solen! Puss på er!



Inga kommentarer: