måndag 29 april 2013

Hemma i Göteborg igen.

Hej hej!

Nu har jag precis packat upp och fotat allt jag shoppat! :-P men det får ni se i ett annat inlägg senare.

Vi kom fram till lägenheten på norr mälarstrand vid 20. Vi fixade oss och drack lite alkohol. Vi fick ett spel på Systembolaget som vi sysselsatte oss med innan vi skulle dra iväg till tunnelbanan och mot hållplats Globen. Vid 22.20 anlände vi till festen. Lite krångel med att komma in. De hade inte någon växel i kassan så de släppt inte in någon. Sen när de väl öppnade så hade de inte fått in gästlistan så de kunde inte släppa in mej och F ändå. Så vi fick vänta en stund till. Andreas kom ut och hängde med oss en stund. Han skulle inte spela förrän 03.30 så han lämnade festen för att vila en stund innan. Till slut kom vi in. Drack några glas vin och dansade. Folk började rulla in och festens bästa tid enligt mej va mellan 01.30-03.30. Då spelade Ummet Ozcan! Riktigt grym! Jag hann aldrig bli påverkad av alkoholen så jag sket i att fortsätta dricka efter klockan 12. Så när Ummet spelat färdigt så va jag bra trött! Vi lyssnade till Andreas en stund. Sen gick vi runt 04.20. Tog tunnelbanan hem och sov i några timmar.

Jag vaknade 10.30. Pigg! Eftersom jag slutade dricka i tid och aldrig blev som sagt påverkad så inge bakis! F va däremot lite seg. Han vaknade 12.30 när jag fick väcka honom! Vi hade sagt att vi skulle ta en sväng på stan på lördag så jag va taggad att göra Stockholm. Jag ville till Stureplan och sturegallerian. Där inne ligger lchfklubbens lilla affär. Så vi promenerade bort dit. Jag shoppade för 250 spänn därinne! (Visar på bilden.) Vi gick oxå till gallerian Mood. Vi va där i somras oxå. Väldigt mysig galleria! Och där inne ligger G-star! Jag har ju tjatat om att jag måste köpa nya jeans! Och jag måste hitta ett märke som sitter bra. Jag har ju kört Gina's modell Kristine förut. De kostar typ 599 kr. Och de e faktiskt grymma! Den modellen sitter väldigt snyggt! MEN sömmen på ena benet vrider sej på mej! Så störande! Speciellt om det är dragkedja nere i benen. Så jag har tröttnat. Jag har ett par G-star jeans sen tidigare och de har jag oxå älskat såå mycket! Och fått väldigt mycket komplimanger för dem. Att de sitter så snyggt. Och dessutom så har jag en pojkvän som är besatt av märket! Så jag fick väl ge det en chans. Vill man ha G-star så ska man självklart gå till deras egna butik så man har alla modeller att välja bland. Killen i butiken kände till och med igen oss ifrån i somras när vi va därinne och kikade! ;-) Han tog upp ett par jeans och sa: de här e riktigt sköna! Du kommer inte vilja ha några andra efter att du fått på dej dessa! Så jag gjorde som han sa. Jag hoppade i dem! hur sköna?! Så jävla sköna! Dock fick jag gå ner 2 storlekar än vad jag brukar ha. Så 24/30 fick det bli! Nu har jag bott i dessa byxor i 2 dagar! Sitter perfekt och man behöver inte gå och dra upp dem alls! Sitter så snyggt i röven oxå! De e viktigt!

När vi shoppat klart (läs:JAG) så drog vi tillbaka till lägenheten. Packade ihop och drog oss till Uppsala. Hänga lite med F's pappa och hans tjej + barn + hundar. Vi fick grillat när vi kom fram. Sen myste vi i soffan med en bra film. (En oväntad vänskap som jag sett 4 gånger nu!) När vi satt och käkade så började jag och Mia (svärfar's tjej) prata om porslin. Hon har en inredningsbutik som håller på att sälja ut och hon har sålt porslinet RICE förut. Jag nämnde att jag hade sett en rosa tekanna som jag vill ha i från märket RICE. Då plockar Mia fram just den jag vill ha ur sitt skåp och ger den till mej! :-D tack sötaste Mia! Så nu blir det temys i soffan varje kväll här hemma framöver!

Idag har vi varit på stan i Uppsala. Jag skulle bara in på servera för att visa Mia tallrikarna jag tittat på och tänkt köpa men jag vill ha dem i rosa (självklart) och de har inte fått in dem i rosa i Göteborg. MEN det hade de i Uppsala! Så jag va ju tvungen att köpa med tallrikarna hem! Så det fick vi släpa runt på i stan idag! ;-) När vi tröttnat på stan så drog vi hem till dem och fikade. Glass (lchfglass till mej), grädde, hallon, jordgubbar och blåbär! Sen packade vi oss hemåt. 5 timmar tog det att åka hem. Vi svängde förbi hos svärmor och plockade med Texas hem som varit med henne när vi varit borta. Och hämtade ett par skor som hon hämtat ut åt mej! Snälla snälla Sussie! Jag har mycket fint folk runtom mej! Speciellt Sussie! Som ställer upp så!

F sover sen en stund tillbaka. Jag har diskat det som jag lämnat kvar när vi fick bryt och drog i fredags. Så har jag packat upp väskan. Jag ska själv hoppa i säng snart.

I morgon väntar träning på järntorget. Jag ska köra med Emil vid 11.30. Så jag får iaf sovmorgon! Härligt! Annars har jag inte en enda sak mer på schemat i morgon! Gött! (Men det är inga problem att få mej sysselsatt.)

Tack för en härligt spontan helg alla inblandade! Tänk så roligt det är med spontana utflykter!

Natti natti!
.



























Inga kommentarer: