lördag 20 april 2013

Soliga lördag!

Vilken underbar dag att vakna till! Och perfekt dag att promenera till bussbytet! Jag hade såklart ställt klockan försent idag så jag hann inte gå! Utan fick ta bussen! :-( skit oxå!

Men vi har promenerat här på jobbet idag! Varit ute och kollat om blåsipporna hade kommit. Och de hade de! Så nu är våren ett faktum!

Igår va jag i stan och fikade med Evelina. Kollade runt lite i affärer. Jag vill ha en silverbricka och fick leta en stund innan jag hittade en som jag gillade. Som jag oxå fick med mej hem! Nu måste jag köpa lite fina ljuslyktor jag kan ha på den. Jag prövade även ett par rosa G-star byxor jag vill ha! Men jag får nog hoppa över dem. Jag måste ha vanliga jeans först och främst. Så jag ska ta med F in till stan i helgen så ska han få vara smakråd. De måste sitta snyggt i röven! Väldigt viktigt! G-star jeans är ju som ett lyckopiller (som hon sa i butiken) då man får ha mindre storlek än vanligt. Jag fick ha 25 på de rosa, och hade kunnat trycka i mej i 24 om jag hade velat. Och jag brukar ha 26 på jeans annars. När jag varit på stan drog jag hem och käkade lunch. Kissade på en ketos-sticka för skoj skull. Jag va i ketos big time! Säkerligen för att jag undvikit mjölkprodukter det senaste. Ingen yoghurt eller bär på ett tag! Kul!

Vi körde på gymmet oxå när F slutat jobbet. Vi skulle köra triceps/axlar. Men jag hade sån träningsvärk i framsida axlar och bröst så det gjorde ju svinont att ta i! Så jag körde rygg och mage + squats istället. Så nu har jag även träningsvärk i övre rygg och mage! ;-) Nu blir det 2 dagars vila. Och kör igen på måndag!

Igårkväll lagade jag panerad makrill till oss. Panerade faktiskt med malda fläsksvålar! Blev hur gott som helst! 0 kolhydrater dessutom! Ja, och jag rostade ju kokosnöt! Jag köpte en nöt förra helgen. Så jag va ute och kastade den i backen först så den sprack! Sen fick man kasta de bitarna ytligare för att få kokosen att släppa från skalet. Jag hittade receptet på en blogg. Väldigt gott kvällssnacks! F käkade chips och jag va inte ett dugg sugen på hans chips! Han va dock och nallade ur min kokos-skål!

Vi såg en väldigt rolig komedi igår! F gapskrattade igenom hela filmen! Jag älskar att höra F skratta så! Det känns så äkta! Mysigt! Sen tog vi med datorn in till sovrummet och kopplade in den där och såg sista avsnittet av american horror story 2. Så nu får vi se om det kommer en säsong 3? Hoppas! Men den lär dröja! Säsong 2 har väl inte ens sändes på svensk tv än väl? Skruvad serie! Men jag älskar skruvade serier! Undra vad man ska börja se nu? F har börjat se 30 grader i februari. Jag har inte sett den serien, så man kanske skulle haka på? Kjell Bergkvist kan va ganska kul.

Jobbar till 22 idag och kör till 18 i morgon, så jag övernattar här i natt. Har iPaden med mej och filmen "Hobbit" som jag ska underhålla mej med efter att jag slutat!

Hoppas ni får en fin lördag! Och ut i solen och samla D-vitaminer! Det blir man lycklig av!
.



Inga kommentarer: