torsdag 2 maj 2013

God morgon Världen!

Hej hopp!

Och där va min lediga vecka över! Fan va fort de ska gå! :-( men jag jobbar bara 2 veckor till, sen är jag ledig i en vecka till. (Jobbet ska resa bort.)

Jag sitter på jobbet nu. Jobbar till 22 i dj och 22 i morgon. Sen är jag ledig i helgen. Open air daylight på lördag! Så härligt! 3:de året jag går på den festen. För er som inte vet så är det premiär på utomhusfesterna. Nu börjar säsongen då festerna kommer köras utomhus. Den börjar redan 12. Men man kan rulla in när man känner för det. Både jag och F tänkte ta det nyktert. Det blev ena lite förmycket i tisdag! :-/ haha! Men jag sköter mej även när jag är aspackt! :-P (med undantag) haha

F har spelning igen nästa fredag. Min sötnos! Va jag älskar honom! Och är så extra stolt när han står där och spelar och folk kommer och ger mej komplimanger för va grym han är på att spela. Då blir man varm i hjärtat!

Igår va det en seg dag. La mej 5 och vaknade 9. Huvudvärk! :-/ F vaknade 14. När jag fick väcka honom. Så jag hade soffhäng med svärmor! :-) vi sov ju i Frölunda eftersom festen va där.

Det känns som måndag idag! Men sen när man kommer på att det faktiskt är helg snart igen. Då blir man lite pirrig i magen! Eftersom vi inte gjorde den där källar-rensningen i helgen, så kanske man ska ta tag i denna helgen? Måste rensa!

Jo jag hängde ju med Evelina i tisdags! Nu är det snart dax för bebis! Jag va inte på cervera för att kolla om de hade RBA toscana servisen i rosa där. Icke! De hade inte fått in den. Jag ville köpa tekopparna! Men hon fixade dem åt mej ändå. Hon skulle träffa en tjej som jobbar på cervera i Kungshamn, i helgen. Så hon ringde henne och bad henne ta med 2 koppar till mej! :-) snällt! Så jag får dem nästa vecka! Kul! De ska ta in den rosa servisen. Så man kanske skulle fortsätta samla på sej? Och köpa hela? Så sugen! Vi fikade och tjötade oxå, det är vi bra på Evelina och jag! ;-) köpte även med kokosolja som jag prövade hemma hos svärfar och Mia när jag va i Uppsala. Jag har letat efter ett kokosfett med smak som är gott. Jag kör ju annars cocoa utan smak. Den finns med smak oxå, men den är så stor. Ville testa först. Och kung markattas kokosfett med smak smakar skit! Riktigt äcklig! MEN så hade Mia detta hemma. Jag testade, och mmmmm!! Så jäkla gott! Så nu har jag gjort en här på jobbet.

1 kopp kaffe
1 rått ägg
1 msk kokosolja/kokosfett

Mixa! Jammi! Och jävligt mättande!

Vi har tränat oxå, F och jag. Vi körde rygg innan festen. Gick skit, tyckte jag. MEN det va inte skit! För jag har träningsvärk! ;-) Nu blir det vila i 2 dagar pga av jobb. Men i helgen kör vi järnet igen! Activio på söndag!

Nu ska jag plocka undan min frukost här. Kör pf än. Men har lagt till 2 timmar i ätfönstret. Som tjej får man tydligen samma resultat om man kör 10/14 som om killar kör 8/16. Så jag kör 09.30-19.30. Det passar mej bäst. Jävla ändringar hela tiden. Men det tar en stund innan man hittar det bästa för en själv.

Puss på er!
.



Inga kommentarer: