söndag 19 maj 2013

VM guld!

Vi ligger i sängen. F har somnat, jag kunde inte stänga av tvn förräns matchen va över. 5-1 till sverige och ett vm-guld är vårt! så härligt!

Idag vaknade jag ju upp hos svärmor. Tog mej till gymmet och körde lite. Gjorde ett tabata-pass jag tänkte köra varannan dag här hemma innan jag går och lägger mej. 6 övningar. Det tar 24 minuter. Jag kan visa hur jag gjort. Men det kommer i ett eget inlägg. Gymmet i frölunda är så fräscht och stort! De har byggt om en del och är inte riktigt klara än. När jag va klar på gymmet så körde Svärmor hem mej. Där möttes jag av en sovande pojkvän. Klockan 14! ingen ordning! Tur att jag kom hem och fick liv i honom. Fixade käk så han inte svälter ihjäl! ;-) Sen har vi inte gjort så mycket idag. Degat på soffan. Och tagit ett bad. Sköna söndag! 

I morgon är det ny vecka! Jag är ledig i 3 dagar till så än är det lugnt för mej. Jag tänkte börja morgondagen med en PW. Sen tänkte jag städa hemmet. Vid 16 ska jag vara i frölunda. Lämna Texas hos svärmor och sen kommer F och hämtar upp mej. Vi har möte på banken 16.30. Bolånelöfte tänkte vi skaffa. Jag sökte över nätet men inte fått nått svar än. F har en bra bankman så vi går till honom om råd tänkte vi. Vi ska ju på visning på en lägenhet på onsdag. Dock är inte min lägenhet säljklar. Så vi vet inte om vi vågar hoppa på detta tåget, eller om vi ska vänta tills nästa lägenhet där blir ledig. Vi tänkte iaf gå på visningen. Så man iaf får se hur lägenheterna ser ut och hur de känns. Efter bankmötet så tänkte vi köra ett pass på gymmet. Vi sover i Frölunda för jag ska vara hundvakt till lille Rambo på tisdag. Så jag är på plats. Tänkte oxå fixa nytt proteinpulver. Sugen på att testa ett med chokladsmak denna gången. :-)

Jag har pillat med bilderna i mina inlägg nu som va skitkassa efter att de ändrat appen. Så nu har jag fått lägga över mobilbilderna till datorn och raderat bilderna i inläggen och lagt in dem på nytt genom datorn. Puuh! men jag klarar inte av att ha pixliga bilder på bloggen. De ska vara fina! :) Jag kommer väl få göra så i fortsättningen. Alltså ingen mer spontanbloggning ifrån mobilen något mer. Det får bli bloggning ifrån datorn. Jag hoppas verkligen de fixar till appen. 



Nej nu får jag slå igen datorn innan jag blir alldeles för pigg här. Sovadax! Även om jag e en kvällsmänniska! Jag måste upp vid 8 i morgon och gå denna PWn, dax att nöta så den kommer in som rutin! Senare hade jag tänkt börja springa denna 5 km istället för att gå. Men det blir en senare utmaning!

Inga kommentarer: