fredag 24 maj 2013

Fredags-sol!

Hej hopp!

Vilken fredag att vakna till!

Idag slog jag upp ögonen vid 9. Trött och världens huvudvärk! Det va länge sen nu jag vaknade med huvudvärk. Konstigt nog är det alltid när jag vaknar av mej själv. Jag kanske borde ställa klockan varje dag? 

Jag klev upp iaf. Betalade mina räkningar, eller satte över pengar på mitt räkningskonto. Där de sen dras genom autogiro. Inte en enda pappersräkning denna månaden! Sen fick jag i mej lite frukost. Fröknäcken med massa smör och mögelost! Inget kaffe! Men en Alvedon. 

När jag ätit frukost så tog jag med mej Texas, cykeln och drog till veterinären. Dax för hans årliga vaccin. Mot kennelhosta! Han pep och ålade sej genom hela besöket. Förutom när hon satte sprutan. Då stod han helt still! Duktigt kille! Jag köpte med en påse torkad kycklingfilé på pinne till honom för att han va så duktig! ;-) han har redan tuggat i sej en. Påvägen hem hämtade jag ut ett paket. Ytligare ett ifrån H&M, 3 långklänningar, en burk och en duk att ha  på balkongbordet. Alla 3 klänningar va förstora?! Sen när har storlek S varit förstort på mej? Jag börjar undra om de förstorat kläderna på H&M? Jag får väl börja beställa XS helt enkelt. Nu va ju såklart alla klänningarna slut i XS när jag va inne på sidan och kollade. Jag får kolla om de finns i stan. :-/ 



Jag plockade i ordning lite här hemma och sen slängde jag på mej kläderna och drog på en PW! Hittade bästa vägen idag! Ganska exakt 5,5 km och tar 50 minuter att gå. Så nu kanske jag slipper gå runt gamla vägen 2 gånger? Skönt va de! Tog en sväng förbi solariet där jag har kvar mitt solkort. Chansade att de hade en tid. Och de va ledigt! Så nu har jag grillat mej lite oxå. 

En tjej som fick visa legg för att köpa celsius! :-P

Nu hade jag tänkte att duscha av mej all svett och sen åka in till stan en sväng (om jag hinner) sen raka vägen till Ica maxi i Mölndal. Dax att storhandla! Och jag har lovat F att börjat utan honom. Eftersom han e så snäll och följer med mej till Ikea senare idag! Haha! Det ska köpas plastblommor till balkongen! Japp plast. Jag vill inte ha massa getingar och bin in i lägenheten. Och så slipper man ju vattna dem! + att de blommar ju hela tiden! 

Nej nu får jag skynda mej här. Ha en grym dag! Ut i solen och samla D-vitaminer vettja!

Inga kommentarer: