lördag 25 maj 2013

Dax för helgjobb!

Hej hej!

Nu sitter jag och Texas på bussen påväg till jobbet. Fram till 22 jobbar vi idag, och i morgon kör vi till 18. Så det blir att övernatta där i natt.

Igår drog jag iväg till Ica maxi i Mölndal. Eftersom F jobbar bredvid där nu så började jag handla, han kom sen och mötte upp mej. När vi kom hem så körde vi igång grillen. Hamburgare grillade vi! Som han gjorde själv. Vi köpte nämligen en hamburgarpress från saga form! Väldigt smart grej! Och hamburgarna blev perfekta! Till det gjorde jag en avokado och fetaost - sallad! 



Det blev aldrig något Ikea. Vi orkade inte. Så vi tar det på måndag när F slutat istället. Han behövde själv dit och köpa matlådor. Istället för Ikea så gjorde jag en egen müsli, eller granola som de kallas (skillnaden?) Recept kommer till veckan! Jag har ej prövat den än. Men den luktar väldigt gott. Energin va hög trots väldigt lite intag av föda igår. (Men jag antar att det beror på ketos) så jag körde på med mitt tabata-program medans F satt i soffan och drack öl och kollade på när jag gjorde mina utfall! Haha!

Idag började jag min morgon vid 6. Klev upp, på med träningskläder och ut på den där 5,5 km's PW:n! 50 minuter senare va jag hemma igen! Härligt! Känner mej så duktig när jag kommer upp! Hade ju lixom kunnat ligga kvar i en timma till annars.

Jaja, hoppas ni får en fin helg. Och glöm inte att gratta eran Mamma i morgon! Själv ska jag fira svärmor (eftersom min bor 30 mil ifrån mej.) F kommer och hämtar mej i morgon när jag slutat så ska vi åka direkt till hans mamma. Vi tänkte grilla och så har vi ett litet paket med till henne! :-)
.

Inga kommentarer: