torsdag 2 maj 2013

Välkommen tillbaka!

Hej hopp!

Nerbäddad i sängen och har precis haft godnatt-samtalet med F. Jag sover på jobbet i natt. Måste höra hans röst innan jag somnar. Natti natti, sov så gott. Love you! Säger han alltid. Lika skönt att höra det varje gång.

Vi har nog ändrat planen inför helgen. Festen vi tänkte gå på har både bytt arrangörer OCH höjt priset på festen. Inga djs som lockar direkt. Så vi skiter nog i det. Såg att det kanske skulle bli regn oxå. :-/ vi får nog istället ta tag i det vi valde bort förra helgen när vi istället drog till Sthlm.

Jo, en jävligt stor sten släppte från mitt hjärta idag! Min "roliga vecka" dök upp i morse!! Yes!! Jippi!! Har nog aldrig varit så glad över att ha ont i magen! Den har varit borta i 2 månader. Men den dök upp! Så en gång har kroppen hoppat över. Varför, vet jag inte. Men det är inget att lägga vikt på heller eftersom jag fått den nu. Nu är allt som det ska. Jag hatar när inte min kropp vill samarbeta! Regelbundenhet för kroppen är a och o! ;-) Nu kan jag börja använda mina nuvaringar så jag inte blir mamma för tidigt i min (läs:vår) planering! :-P den dagen kommer, men inte riktigt än va? Jag har människor emot mej, som gärna önskat att jag redan va där, men det kommer! Och jag längtar faktiskt!

Från barn till jeans. Jag har verkligen hittat mina favoriter! Fy fan va goa G-star jeansen e!! Nu blir det att köpa på sej fler. Jag vill ha ett par ljusa, ett par mörka, ett par svarta och de där fina rosa som jag prövade för några veckor sen! De får de nog bli nästa gång! Riktigt sköna oxå! Jag sitter uppkrupen i soffan med jeansen på och det känns som om jag har mjukisbyxor på mej! De följer min kropp perfekt! Inte en tanke att jag ska dra av mej byxorna och hoppa i mjukisar! Och sen att de sitter riktigt snyggt gör ju inte saken sämre!

Nej nu ska jag försöka nanna här.
Puss på er!


Inga kommentarer: