onsdag 8 maj 2013

Hej keps!


Hallå där!

Nu har jag faktiskt varit och tränat! F ringde vid 14 och frågade om jag vill träna då han slutade tidigare idag! Så han kom hem och hämtade upp mej. Körde ett grymt axel och triceps - pass! Halleluja! Så kissade jag på en sticka innan och japp, jag e i ketos igen! Good! Nu är det bara att sköta sej så kommer jag ligga bra till framöver! 

Efter gymmet drog vi till xxl - sport och vildmark. Kollade om cykeln jag vill ha fanns inne. Men den va för ny, så den skulle komma in i morgon eller på fredag! :-) så i helgen ska vi nog köpa oss en varsin cykel! Äntligen! Jag köpte en keps iaf! Hittade en som inte hade så lång skärm! Skön oxå! Så va vi förbi Systembolaget. F skulle köpa öl. Jag passade på att förbeställa Rosévinet som kommit som innehåller väldigt lite kolhydrater och mindre kcal! En box! Hoppas den är god! Lite mindre alkohol oxå. Det är bra för mej! ;-)




Annars har jag gjort mat idag. Lax i paket. F gillade de! Så, bra betyg! Nu gillar jag lax igen! Jag har burit ner grejer till förrådet, och nu tänkte jag städa här hemma. F skulle träffa en vän, men fick ändrade planer så han är hemma här. Så kanske kan jag få lite hjälp med städet tro? Jag har ju trots allt tvättat och lagat middag idag! 




F har tagit helg idag. Själv ska jag jobba 15 timmar i morgon och 11 timmar på fredag. Sen får jag ta helg! Men jag tjänar ju lika mycket pengar i morgon som jag gör när jag jobbar lördag/söndag så jag lär kunna bita ihop! 

Så solen får gärna hålla sej framme i helgen! Idag har regnet öst ner! :-(

Inga kommentarer: