onsdag 22 maj 2013

En dag hemma full av uppgifter!

Hej hopp!

Yes idag klev jag upp 5 med pojkvännen igen! Körde gymmet som inte alls gick som jag ville! Så mycket träningsvärk idag! :( plus att mensen kom igårkväll. Så jag e extra känslig nu! Ursch! Men jag körde mage iaf! Hårt!


Vid 7.30 kom Rambo! Han pep de 2 första timmarna, men när han insåg att jag inte kommer dalta med honom så la han sej i soffan och somnade. ;) Vi tog oss en promenad senare, så nu är vi nog kompisar! Nu kan han nog vara här flera gånger!

Jag har bakat bröd, och jag har tvättat. Passade på att tvätta våra täcken, dunkuddar och överkastet. Till och med skyddsmadrassen till bäddmadrassen åkte på en tvätt! Nu är jag tvättat och torkat! Ska bli en fröjd att hopp i säng i kväll! Men regel bara, MAN MÅSTE DUSCHA! det är så härligt att lägga sej i en superren säng när man duschat! Mysigt!

Brödbak, en surgubbe i soffan, och present ifrån svärmor! Söta peppar och salt-ugglor! Tack! 

Grabbarna ska alltid sniffa och kissa på samma fläck! Och lilla jag! 


Rambo bleb hämtad för en stund sen. Så jag har varit och lämnat och hämtat paket! Nu är alla dagens sysslor gjorda. Jag håller på att koka ägg. Äggmacka! Mums!

F kommer väl hem om en stund. Ska se om jag kan ordna en film tills dess. Så vi kan krypa ner tillsammans och kolla på den i den rena sängen! :)

I morgon börjar jag jobba igen. Helvete va fort en vecka går när man är ledig! Dock jobbar jag bara torsdag, lördag och söndag. Sen endast tisdag nästa vecka! Nej nu får jag hämta äggen innan de blir gröna!

Hej hej sålänge!

Inga kommentarer: