torsdag 30 maj 2013

Tapeten är på plats!

Tjabba!

Kvällen e här!

Vilken dag! Solning på balkongen. Vid 14 körde jag igång tvätten. Drog till Hemköp och fixade saften som är slut på alla andra affärer! (Funlight päron/kiwi) va oxå förbi Apoteket och köpte mej en burk vitaminer och hudlotion som luktar sommar! Mm!

Hänga tvätt, och sen va jag ju tvungen att lösa alla uppdrag herr Andrén gett mej. Plocka mer gardinerna, skruva ner tavlor, hyllor, gardinstång + fästen, lister.. Ja allt skulle väck! Sen körde jag även igång slagborren och satte upp en gästhanddukskrok! Och en krok i taket på balkongen så jag kunde få upp min hängkruka!

Puuh! Vid 16 va pojkvännen hemma. Då va det fram med allt och börja sätta täcktapet. Han gjorde allt själv. 3 timmar tog vardagsrummet. Nu är tapeten uppe och kanterna fogade. I morgon ska de målas. Tak och väggar blir vita! Kritvita! Lister ska dit oxå. Men det får bli på lördag. Så när helgen e slut så är projektet vardagsrum klart!

Jag lagade middag till F när han va klar. Själv fick jag snällt äta min pudding! Det har gått bra idag oxå. Men det ha nära jag gav upp vid 13 tiden. Snurrig i huvudet och orkeslös. Men jag löste det med en kopp svart kaffe. Sen har det inte varit några problem. Jag kom nog inte ens upp i 500 kcal. Visst kurrar det i magen nu, men jag vet om att jag får äta i morgon. Och då e det extra gott att äta!

Nej nu ska vi sova här. Ja eller mina 2 killar har redan slocknat. Pojkvännen bredvid och hunden på mej! Hehe

I morgon e det fredag. Tänkte bränna av lite kcal på morgonen. Vid 14 är F hemma, och då är det måla som gäller! Hela kvällen. Ända tills det är klart! Ja, och räkor! Vi ska äta räkor! Vad jag ska göra med det har jag inte bestämt än. Kanske någon god räksallad?

Natti natti!

Inga kommentarer: