lördag 4 maj 2013

I badet.

Hej!

Känns som om det är kvällen nu! Dagen har varit så lång!

Vaknade 07.45 när klockan ringde. Vi ville komma upp i tid för att ordna allt innan F skulle iväg och fixa sitt set inför festen.

Jag hann tvätta en tvätt innan vi drog till gymmet vid 9. Ben och rumpa + cross 20 min!

Hem efter och dö!!? Jag fick så jävla ont i magen! Jag som hört att träning va bra not mensvärk! Inte att man får mensvärk av träningen? Ursch! Kramper! Men efter en stund gick den värsta smärtan över och vi kunde dra igång med städningen. Jag skurade köket! Skåpluckor, lådor, spis och så tog jag bort kakel-klisterlapparna, de va så skabbiga nu! Får köpa nya. Jag slog även bort den där fula hyllan som de alltid satte in förr i lägenheter att ha de där fula genomskinliga lådorna i. Bort med skiten! Jag har överskåpen kvar. Jag e bara så snurrig i huvudet och slö, så jag vilar lite i ett bad nu. F har dragit för typ en timma sen.

Jag hoppar över festen. Det är skitväder ute och jag orkar inte stå där och frysa i 2 timmar. Och som ni vet så är ju inte techno min favoritgenre direkt. Dessutom så gillar jag har set som är mer arbetat. Som han har lagt ner lite tid på. Lite mer guldkorn då, och lite proggigare! Han ska spela ihop med en kille. Så han e inte ensam.

Han kommer hem efter att han spelat, så det blir en lugn kväll. Tänkte göra kycklingwook och testa sjögräsnudlarna! :-D massor med kokosmjölk och jordnötter! Mmm!

Nu ska jag lägga mej här en stund och njuta i det varma vattnet. De får min mage att känna sej lite bättre!
.

Inga kommentarer: