torsdag 9 maj 2013

At work.

Hej och hå vilken lång dag det varit idag! Vi har varit iväg på äventyr och har det väldigt stressigt på morgonen. Det som vanligtvis görs på 2 timmar, gjorde jag på 30 minuter för att vi skulle komma iväg i tid. Puuh! Men nu är det lugna puckar! 

Jag jobbar även i morgon, så i natt sover jag här. iPad är med och laddad med film! Så jag kommer vara sysselsatt när jag slutar i kväll.

I morgon kommer dagen gå ännu segare! Eftersom jag ska på fest i morgon. Och dem börjar ju redan 15! Jag slutar 18! :-( hem och göra sej i ordning raketfort!! Ska bli kul att träffa folket! Och uteservering oxå! Halleluja va gött! Hoppas jag hinner dit innan de stänger igen den för kvällen. Det blir nog nyktert för mej. Jag vill träna på lördag! Nu är jag inne i ett bra flow! Håller mej bättre i ketos när jag tränar. Då kan jag dessutom äta lite mer kolhydrater, tex bär och nötter. Äter jag det utan att träna så trillar jag tillfälligt ur ketos. Så jag verkar tyvärr vara väldigt insulinkänslig! Inte bra! Men jag kommer dock in i ketos igen. Tryckte i mej godis i söndags och i går (onsdag) visade stickan på att jag låg ganska högt med ketos-kroppar i ruinet! Ju hårdare pass på gymmet, desto mer kan man "fuska" med kolhydraterna. MEN! Jag är döende 2 dagar efter fuskandet. Dagen efter är lugn, då är depåerna i kroppen fortfarande fyllda med glukos. Men andra dagen är det tomt. Då måste kroppen tänka om och göra egen energi av fettet. Och det tar väl tid antar jag. Men inget insulinpåslag = högre förbränning! 3de dagen är allt över och kroppen är back in track! Det va därför passet på gymmet i tisdags gick skitdåligt! Jag gick "in i väggen" direkt när jag försökte köra. 

Nu blir det inget mer godis på länge! Ajabaja! Det är inte värt det när jag vet va kasst jag mår under övergången! Men man har lärt sej mycket om sin egna kropps funktioner när man mäter ketoner!  Nu undrar jag hur man gör så art kroppen inte bli så insulinkänslig? Kör ännu hårdare på gymmet? 

Nu blir det kvällsmat! En proteinpudding innan jag ska nanna sen! Puss på er!

Inga kommentarer: