söndag 12 maj 2013

Effektiva vi!

Hej hopp!

Vilken dag! 

Vi körde sovmorgon idag! Vaknade vid 10. Härligt! Frukost, fixa oss och sen skulle vi dra iväg. Men då ringde en köpare på högtalarna som F lagt ut och ville komma och köpa dem vid 12. Så vi fick stanna hemma ett tag till. Såklart dök han inte upp förrän 12.30! Så inget gym! MEN vi hann med xxl för att byta min lampa till cykeln som va trasig när jag köpte den. Vi va på biltema och köpte en cykelkorgspåse så jag kan ha Texas i korgen utan att han fryser ihjäl. Vi va oxå till Ica maxi och köpte en elgrill + mat. Sen hem. Fram tills nu har vi lagat massa mat! Panerad makrill med stuvad spenat och blomkålspure. Jag har oxå gjort en köttfärsgratäng som jag fryst in i lådor. F har gjort kycklingwook att ha med till jobbet, och jag har gjort omelett till frukost till jobbet för oss. Sen grillade vi. Och ja, jag har gjort pannacotta oxå! 


Köpte en ny bädd till Texas idag! Som han inte riktig blev vän med. Han ville gärna ligga i sin gamla äckliga! Men nu är det okej. Jag tog bort den gamla och la dennes madrass i den nya. Så nu har han sovit en stund i den idag. ❤



Ny har jag precis tagit en 3 km'S pw med Texas! Hem och duscha och sen blir det lugnt. Te och den goda pannacottan ska ner! 
Tidigt i säng i kväll. Jag hade tänkt upp och pwa innan jobbet. F ska upp tidigare än vanligt, så jag hakar på. 

Kör 45 timmar på 3 dagar nu. Mån-tis-ons 7-22. Saftigt! Men sen får jag ledigt i 7 dagar! Så skönt!

Inga kommentarer: