lördag 18 maj 2013

Gokväll från svärmors soffa!

Hej hej!

Vilken dag! Vaknade vid 10 av att solen strålade in! Åh så underbart! Frukost och sen hängde vi på balkongen en sväng innan F's telefon ringde. Kompisar som frågade ifall vi ville hänga med till eriksbergsbryggan. Göteborgsvarvet idag  oxå. Så vi hackade på. Tog våra cyklar! 8 km dit! Texas hängde med i cykelkorgen! Lite rosé i kylväskan oxå. Solen stekte på ordentligt! Härligt! Men så plötsligt så började det ösa ner! Vi tog skydd under en brygga. När regnet slutade så cyklade vi hem. Fredrik skulle ju iväg. 

En öl till frukost på ballen!

"SKA VI BADA?"

AHH de skulle de tydligen! Kallt! burr! Men svalkande! Galningar!

sötnosen Texas va med på bryggan! 

Alicia och Texas fick bästa skydd när himmelen bestämde sej för att öppna sej!

Johanna och Jessica hade inte lika bra skydd! haha

Jag, Texas och min cykel! Titta va bra han sitter i sin korg! :)

Jag skulle va hemma och ta det lugnt ikväll. Men svärmor ringde och frågade om jag kunde passa hennes hund Rambo ändå. Och hon skulle iväg på en grej. Så hon plockade upp mej förut. Så nu sitter jag här med 2 hundar och kollar på Eurovision. Har haft sällskap av svärmor och hennes syster till för en halvtimma sen. Nu har de gått. Jag ska väl snart gå ut med vovvarna och sen krypa ner i säng. Tänkte köra på gymmet här i morgon innan jag sticker hemåt. 

I morgon har jag inga planer. Det blir nog en dag i hemmet. F kommer väl ligga bakis. ;-) det verkar inte som om det ska bli något fint väder i morgon. Så då får man väl passa på att ha en dag hemma och pyssla. 


Nej nu får jag kissa vovvisarna!

Inga kommentarer: