måndag 27 maj 2013

Bebismys, Ikea och toalock!

Vilken mysig dag jag haft!

På gymmet körde jag intervall-löpning och sen körde jag styrka: mage. Hem och duschade och gjorde mej i ordning. Tog sen cykeln till backaplan och fixade lite grejer. Köpte kokosfett utan smak, låg strumpor och hårband! Luggen har blivit lång och jag vet inte om jag ska klippa den eller låta den vara? Jag orkar ändå inte att ha den nere när det är så varmt ute! Svettas ju som en galning i pannan! Jag va och prövade sandaler men inga som föll mej i smaken. Så jag får ge mej på det sökandet i stan istället. Scorett har säkert några fina! 

När jag va klar på backaplan så cyklade jag vidare hem till Evelina! Dax för bebisgos! Mathilda sov när jag kom. Men hon vaknade efter lite tjöt och efter att man fått i sej lite kaffe. Evelinas mamma va oxå där. Trevligt! När klockan började närma sej 16 så cyklade jag hem. Ut med vovve och sen kom F. Ikea på schemat! Köpte lite inredning till balkongen och en ny vägglampa till badrummet. + lite mer smått och gott. Vi skulle köpa en ny toaring oxå. På hornbach. Men vi hade inte måttet så vi sket i det. Får mäta den först här hemma. För man fick inte byta om det vart fel. 

Nu har jag lekt lite elektriker och bytt lampan på badrumsväggen. Kopplat och skruvat fast. F vågade inte. Inte ens när jag slagit av huvudströmmen. Så jag fick väl göra de själv! Och de gick bra! 

Nu ska jag ta mej en tur med Texas ute. Sen packa jobbväskan och lägga fram kläderna. Så jag hinner PW:a innan det är dax för veckans enda pass på jobbet! 


Inga kommentarer: