onsdag 16 april 2014

5 km med 4 1/2 kg på bröstet.

Goddagens! 

Idag vaknade jag vid 8. Lowe valde att sova vidare så jag hann att duscha och äta frukost. De tackar vi för! När prinsen vaknade så gjorde vi oss i ordning för promenad med Texas. Vi gick vår vanliga kvart, men när vi gjort det så famn jag ingen anledning till att gå hem. Så vi gick 30 minuter till! 5 km blev det. Rätt tungt med lillen på bröstet, men jag ser det bara som träning! Och så mycket mysigare att ha honom på bröstet än i vagnen. 


Hemma igen så har Lowe legat i gymmet och jag har plockat lite. 


Satte mig och kollade på biggest loser med Lowe i famnen. Han åt och sen satt han nöjd och tittade. 


Slog på ett avsnitt till. Inte lika kul tyckte han. Nu är han jätte trött! Inte sovit sen 9. Så nu gnäller han och enda som duger är att ligga vid bröstet. ;-) Jag fick slänga i mig lunchen med Lowe i famnen. Nu slog jag på "trolljägarna" så kan ungen ligga vid bröstet. Hoppas han somnar, har lite att fixa med. Packa och så. 

När Fredrik kommer hem så ska vi dra i väg till Frölunda. En sväng till torget och sen är vi bjudna på middag hos svärmor. Vi ska lämna Texas där över påsk. Så ville hon passa på att bjuda på middag så hon kan gosa med Lowe! ;-) Påskpresenterna ligger här redo! 


Julklappspapper fick de bli! :-P 

Nu vill jag bara packa bilen och åka! Ska bli så kul! Att få visa upp Lowe, träffa familjen och få inspektera min systers familjs nya lägenhet! Från 3:a till 4:a! De väntar ju tillökning i september. En flicka till! 

Inga kommentarer: