söndag 6 april 2014

Söndag.

God morgon! 

Här vaknade vi vid 07.30. Lowe väckte oss vid 02.45 som alltid, och Fredrik sa: va fan har är ju som en klocka ju! Punktlig  plutt! Byta blöja och äta. Men han åt inte länge utan slocknade rätt fort. Sen har han gnytt några gånger men när jag försökt gett honom mat så vill han inte ha. Så han har antagligen bara drömt nått. Han låter väldigt ofta i sömnen och jag tror han har lite magknip även när han sover emellanåt. Jag gav honom mat vid 07.30 igen. 


Sen somnade han om och sov till 10.30. Så jag och Fredrik hann äta frukost, jag hann duscha och vi hann storstäda lägenheten. :-) Vi får verkligen inte klaga på hans rutiner hittills. Han har en lite jobbig period vid 18-20 tiden på kvällen. Då är han väldigt gnällig om man inte "sysselsätter" honom. Igår funkade nappen den tiden och han låg i våran famn och tuttade för fullt. Vi får testa oss fram helt enkelt. 

Idag ska Lowe fotograferas! Hon kommer om någon timma. Vi har valt detta som outfit: 


Från zara mini.

Fredrik ska iväg och byta däck på bilen och i eftermiddag får vi besök av vänner som ska spana in Lowe. Vi ska bjuda på middag också. Så fullt upp här. Nu ska jag fixa lite här hemma. 

Ha en fin söndag! 


1 kommentar:

Marie sa...

Isabelle kan också ha en liten knölig tid just den tiden på kvällen så gäller att aktivera som du säger

Sött detta set var med