tisdag 29 april 2014

Perfekta dagen!

Hej!

Idag har vi haft en perfekt dag, jag och Lowe. Vi vaknade vi 6 när Fredrik gick till jobbet. Jag ammade honom en snabbis, sen somnade vi om. Jag vaknade sen vid 8. Lowe sov vidare till 9.30! Så jag kunde äta frukost i solen på balkongen i lugn och ro. 



Jag hann också köra diskmaskinen och tvättmaskinen. Sen gosade vi i sängen när plutten vaknade. 

Jag har under dagen dammsugit och plockat. Lillen har suttit i sin babysitter. Nöjd! Jag höjde leksakerna, och det va uppskattat! 


Vi har även tränat nacken i soffan! Så söt när han ligger där på mage och kämpar! 


Vid 13.30 hoppade jag i mina promenadskor och packade med mig Lowe i vagnen och tog en låång promenad. Strålande väder!


Jag ville promenera till Evelina och Mathilda för att se hur lång tid det tog. De va inte hemma idag men jag ville testa en ny promenadväg. 45 minuter tog det. Jag fortsatte promenera och hamnade på backaplan där jag shoppade lite till Lowe och 2 linnen till mig. Blev 7 km! Sen tog vi bussen hem. 2 timmar va vi iväg och Lowe sov hela tiden i vagnen. Han fortsatte sova när vi kom hem så jag lyfte över honom till hans säng. Då passade jag på att städa badrummet och sen ta en dusch. Då vaknade han. :-) 

Nu myser vi i soffan. Ja eller jag kollar på tvn och bloggar och han ligger med matkoma. Fredrik skulle hänga med en vän efter jobb och träning, så vi fortsätter att mysa själva. Ska käka middag snart och så ska vi gå ut med Texas. Sen ska Lowe få sig ett bad. Idag ska jag försöka få honom att somna i sin egna säng. Det ska bli intressant. Önska oss lycka till! 

Inga kommentarer: