torsdag 24 april 2014

En dag på stan.

Idag sov lillen till 8.30! Skönt! Jag hann äta frukost och fixa lite med tvätten. Sen kröp jag ner med honom i sängen och gosade lite! 

Vi tog sen turen med vovven. Och gosade lite till hemma. Lowe börjar gilla babysittern mer och mer, så skönt! Men newbornstolen som står vid matbordet är inte alls så poppis! Synd! 


Jag kände mig väldigt rastlös efter att ha spenderat 2 dagar i hemmet med endast promenader, så jag åkte in till stan med Lowe! Jag tänkte jag skulle hitta något att ha på mig på Saras kalas på lördag. Men Lowe protesterade när vi stod inne i provhytten. Så jag får helt enkelt shoppa när Fredrik är med. Blev desto mer till Lowe. 


När jag va påväg hem så ringde jag Evelina och kollade va hon gjorde. Hon skulle äta glass med 2 mammakompisar, så jag frågade om jag kunde komma förbi fiket och säga hej. Så de gjorde jag. Tjötade lite och drack en redbull! Trött och kaffe i värmen är inte så gott. Vid 14 drog jag hemåt. Åkte en hållplats, handlade lite och sen gick jag hem därifrån. Lowe vaknade när vi kom hem. Sovit i 3 timmar i vagnen! Jag gav honom mat, gosade lite och sen stoppade jag ner honom i babysittern i köket. Jag gjorde en lchf-lasagne! Fick gunga honom med foten! Gick så bra så! Jag hann precis göra klart tills han tröttnade och behövde ny blöja. ;-) 

När Fredrik kom hem stod vi redo nere vid porten. Lowe i vagnen och Texas i sele. Promenad på G! 3:de dagen med massa promenader och lchf! Går faktiskt bra och än har jag inte hamnat i någon dipp med omställningen. OCH så har faktiskt inte Lowe haft magknip en enda gång sen i måndags! En tillfällighet eller tror ni att det hjälper honom? Hoppas han mår lika bra av kosten som jag! 

Nu ska Lowe få ta ett bad och sen hoppas jag att vi får en lugn kväll och kan kolla på en film. 

----------------------

• Frukost: 2 ägg och en burk markrill + kaffe: 
• Lunch: en Atkinsbar.
• Middag: Lasagne. (Lchf-recept)

Träning: PW 8 km. 

------------------------

Inga kommentarer: