lördag 12 april 2014

Lördag klockan 06.

God morgon!

Här vaknade Lowe vid 06. Gaser i magen så jag fick massera hans lilla mage och börja hans ben. Det är verkligen supereffektivt! Som tur är så gråter han inte utan bara gnyr. Han blir som en annan bebis när det har släppt. Jag själv har sovit bra i natt och vi la oss rätt tidigt så jag tog med mig Lowe upp så Fredrik kunde sova mer. Orättvist egentligen för han ska iväg idag från 14 tills i natt. Och i morgon lär han inte vara pigg. Så det är jag och Lowe hela helgen kan man säga. Tur man har en rätt så snäll bebis! 

I går va ju Lowe och jag på östra sjukhuset och gjorde hörseltestet på honom. 


Han sov i vagnen hela vägen dit, han sov under hörseltestet, sen väckte jag honom för ny blöja och lite käk. Sen somnade han om och sov hela vägen hem. Skönt! Hörseltestet gick bra. Pass på båda öronen! 

Väl hemma vart jag skittrött! Lowe vaknade tidigt igår oxå, enda skillnaden från idag var att jag somnade betydligt senare natten till igår. Så jag gav Lowe mat, sen fick jag äta mat själv med honom på armen. Jag fick i mig lite falukorv och 2 kokta ägg som fanns i kylen. Sen somnade vi på soffan och sov ända till Fredrik kom hem från jobbet. 

Kvällen spenderade vi i soffan. Hockey och massa (lite nyttigare) gott! 


Svårt att mysa och njuta av maten när man har en bebis som måste sitta i famnen. Och som efter 5 minuter inte gillar att sitta still så man måste upp och röra på sig. Så jag gick och la mig med honom i sängen. Tänkte han skulle somna där om jag ammade honom, men icke! En timma försökte jag. Lowe ville bara ligga vaken vid bröstet HELA kvällen! Så jävla roligt är det inte att amma. :-( så nu är det jag som ska börja pumpa ut mjölk så Fredrik kan ge också. Lowe skriker och bökar i Fredriks famn på kvällarna och igår spelade det ingen roll vad Fredrik än gjorde så blev Lowe aldrig nöjd. Så tråkigt att se Fredrik bli besviken. Hos mig lugnar han ner sig direkt. Men jag står för mjölken. Det är väl det som allt hänger på. Lowe va trött och ville ligga och snutta. Inte sitta i en famn som inte kan erbjuda honom mat antar jag. 

Idag ska som sagt Fredrik iväg. Men innan det så ska vi städa hemmet och fixa lite. Och nu ska jag klä på Lowe sina ytterkläder, han får följa med på hundpromenad idag också! 


Här ligger han nu och sover på amningskudden. Han somnar nästan alltid efter att ha ätit. Den här pyjamasen va som ett tält på honom i början. Det är strl 50 och nu är den perfekt till honom. Ge det en vecka till så är den förliten. Väx inte så fort min älskling! :-/

Ha en fin lördag! 

Inga kommentarer: