tisdag 22 april 2014

Tisdag.

Påsken är över och idag rullade vardagen på igen. Fredrik har börjat jobba igen, och vi får klara oss själva på dagarna.

Lowe hade svårt att komma till ro igårkväll så han och jag somnade vid midnatt. (La oss 22 med Fredrik.) Men sen sov han ända fram till 05! Bytte en tung blöja och ammade, efter det somnade han om och sov till 09.30! Jag själv Vaknade med huvudvärk och gick upp 08.30 så jag hann duscha och äta frukost så jag fick bort huvudvärken med hjälp av kaffet. 

Idag har jag kört vår dagliga morgonpromenad med Texas i koppel och Lowe i selen. Lowe har "suttit" en bra stund i soffan upp-pallat med kuddar medans jag plockat med tvätten. Vid 14 tänkte jag ta en promenad med barnvagnen. Jag såg att Lowe va trött. Jag la ner honom på soffan och för att kunna sätta på mig skorna. När jag kom in i vardagsrummet igen så hade han somnat! Tröttis! Jag klädde ändå på honom och bäddade ner honom i vagnen. 3 km körde vi i friska luften. Väl hemma sov han fortfarande, och han vaknade inte ens när jag lyfte ur honom ur vagnen och bar honom 3 våningar upp. Så jag la ner honom i hans säng. Jag passade på att äta sen lunch och sen så gick jag igenom hans "första bok". Fyllde i lite saker. 


Vid 17.45 kom Fredrik hem. Han tränar ju efter jobbet. Han fick bara ta en dusch sen drog jag med dem ut på en promenad med vagnen. 4 km denna gången! Så jag körde 3 promenader idag! :-) hurtigt värre! 

Nu har jag gett Lowe hans kvällsmassage med olja och satt på honom pyjamasen. Så nu sitter han hos Fredrik. Jag själv ska hoppa in i duschen för att sen avsluta kvällen i soffan. 

---------------------

Dagens käk:
• frukost: 2 ägg och en burk makrillfilé + kaffe.
• mellis: liten smoothie på kvarg, hallon, jordnötssmör och mandelmjöl.
• lunch: kassler och broccoligratäng.
• mellis: 2 finncrisp med smör och skinka + kaffe. 
• middag: kassler med broccoligratäng. 

"Träning":
PW 9 km. 

----------------------


Inga kommentarer: