onsdag 2 april 2014

Moster och mormor!

I kväll kom min mamma och minsta lillasyster hit! Vi hämtade upp dem på centralen strax innan 19. 


Lowe gillar att åka bil. Och det är vi tacksamma över! Han som igenom första mötet med mormor och moster icka! 

Jag hade gjort spagetti och köttfärssås som vi käkade. Sen satt vi i soffan och pratade och gosade med Lowe. Nu har de gått ner till gästlägenheten som jag hyrt åt den de här 2 nätterna de ska va här.



Lowe somnade i min lillasysters famn så honom bar jag in och la innan jag la mig. Så skönt så kan man borsta tänderna och tvätta av sig i lugn och ro. Fredrik hade också lagt sig då han ska upp och jobba i morgon. 

I morgon ska vi göra stan. Lowe ska premiäråka bussen! Ursch! Lite pirrigt i min mage! Att vara iväg med honom så länge. :-P Ibland vill han ju ha mat var 20:de minut ju. Men jag får helt enkelt amma honom helmätt innan vi åker in. Han är ju ganska duktig på att somna när han äter. Så man får väcka honom hela tiden. 

Jag har bokat in min mamma på en ansiktsbehandling i morgon så jag och lillasyster får sysselsätta oss med att gå i affärer! :-) 

Lowe fick fina kläder av familjen också! Kommer bilder på det i morgon. Nu har jag krupit ner under täcket. Jag ligger i mitten på sängen numera. Fredrik på höger sida och Lowe på vänster. Lowe fick flytta från mitten då jag märkt att Fredrik är väldigt "flaxig" med sina armar i sömnen. Och vi vill ju inte att lillen ska bli slagen. Så vi fick "möblera om" i sängen! Lowe ligger ju i sitt neste så han trillar inte ur sängen.

Natti natti! 

Inga kommentarer: