torsdag 10 april 2014

Torsdag!

Snart är helgen här! Denna vecka ensam med Lowe har gått betydligt fortare än förra (första) veckan! 

Igårkväll fick jag äntligen tid till att gå ner i källaren och plocka med mina kläder! Herrejävlar va kläder jag ha! Men mycket är förlitet just nu. Jag är dessutom väldigt dålig på att slänga kläder. "Ifall" tänker jag alltid. Men nu har jag gett mig en tidsbegränsning. Jag har ett år på mig. Det som fortfarande är förlitet om ett år ska jag ge bort/slänga. Jag sorterade allt därnere och plockade upp det som jag kan använda nu. Så nu kommer tvättmaskinen gå varm idag! 

När jag kom upp efter min timma i källaren så hittade jag Fredrik på soffan med Lowe på bröstet. Han hade fått på sig pyjamasen och där låg de och myste! Lowe har lite svårt att hitta ro hos Fredrik. Så jag är noga med att Fredrik har Lowe hos sig. Så Fredrik får stå ut med en del gap och skrik. Brukar därför langa över Lowe direkt efter att han fått mat, för då är han sådär mysigt och lugn. :-) sen har ju Lowe en lite orolig period just den tiden Fredrik är hemma. Då brukar bara mat funka. Igår fick Fredrik ta på sig selen och då blev han lugn Lowiiis! Han brukar inte skrika utan han är mer arg och gnäller och skruvar och vrider på sig i Fredriks famn. Och selen funkade på utmärkt! 

Vi kollade på hockey sen. Färjestad - Växjö. Färjestad vann! :-) efter hockeyn tog jag en promenad med Texas. När jag kom upp igen låg mina prinsar och sov på soffan. ♡ 


Kärlek! Bara att langa över Lowe till vår säng. Så bäddade vi ner oss bredvid. Då skönt när han somnar utan att somna med bröstet i munnen. Han vaknade vid 01, mat sen sova igen. Sen vaknade jag vid 04 då Lowe gnydde och sparkade i benen. Magknip deluxe! Stackarn! Men jag masserade hans mage och då körde systemet igång och han blev lugn igen. Gör så ont i mig och se honom ha sån magknip! Men skönt att han inte vaknar av det. Det släpper väldigt snabbt på honom. 

Nu ligger han i min famn och har precis ätit. Han sover. Vi ska iväg om en stund. Men vi har lite att fixa med. Jag hann duscha och göra kaffe idag innan prinsen vaknade! Han är så snäll mot sin mamma! ♡ 

Inga kommentarer: