tisdag 8 april 2014

Tisdag! Nytt besök väntar idag!

Hej hopp! 

Här vaknade vi till vid 7.30. Lowe ville också upp. Han fick ny blöja och sen gjorde jag en kaffe med honom på armen. Satte på tvn och gjorde det mysigt för oss i soffan. Han skulle få mat. Han åt i 5 minuter. Sen somnade han. Så nu sitter jag fast i soffan då han ligger och sover på amningskudden som ligger i min famn.


Ska försöka föra över honom till sin säng snart. Så jag får lite gjort. 

Igår kom Fredrik hem direkt efter jobbet. Jag va rastlös. Så vi tog en sväng ute med Lowe i selen och Texas i koppel. Handlade lite och va iväg och slängde lite skräp. Väl hemma så va jag fortfarande rastlös. Så vi tog bilen till hans mamma och hälsade på. Mysigt! Och så skönt att vi har dem nära i alla fall, alltså Fredriks föräldrar. Mina bor ju tyvärr 30 mil härifrån! :-( skulle nästan göra vad som helst för att ha min familj här! Flytta hem? Tänker ni. Nja då blir ju Fredriks familj på avstånd istället. Och jag trivs väldigt bra i Göteborg. Så kom hit nu familjen! ;-) 

Påvägen hem igår så somnade Lowe i bilen. Yes! Tänkte vi! Svärmor hade nytt hans blöja precis innan vi åkte och jag ammade honom strax innan. Så ifall han somnar i bilen så kunde vi bara lägga honom när vi kom hem. Lite egentid för mig och Fredrik, för det blir det inte mycket av. Alltid någon av oss har ju honom hos sig. Men Lowe vaknade när vi kom hem. Så det va bara för Fredrik att sitta med honom medans jag tog en (extra) lång dusch! Att duschen har blivit så lyxig helt plötsligt! Haha! 

Lillen har gnytt i natt också. Tror han reagerar på rå lök. För det har jag ätit i 2 dagar. Så från och med nu så är det slut på rå lök. Jag ska trappa ner på mjölkprodukter och använda mer kokosmjölk/mandelmjölk. Så kanske han mår bättre i magen. Det gör så ont i mig när jag ser honom ligga och vrida på sig och gny i sömnen. :-( 

Idag ska vi bara ta det lugnt, lillen och jag. Men vid 18 får vi besök igen! Reza, Monica och lilla Freja, Johanna och Mio kommer! Besöken tar aldrig slut! Hehe! Freja kommer bli Lowes lekkompis sen när det är dags för lekkamrater. Hon är född i slutet på januari så det skiljer 1 1/2 månad på dessa två underverk. Vi ska bjuda på lite lättare käk. :-) 

Nu ska jag försöka lägga över våran plutt till hans säng. Det är ett väldigt känsligt moment då han vaknar väldigt lätt när man förflyttar honom! 

1 kommentar:

Marie sa...

Hej vilken mysig blogg, hittade den hos Trixie =D

Så härligt att vara mamma och du fick din lilla kille i samma veva det vart plus på vår sticka verkar det som, =D

Mina föräldrar bor också långt bort, de bor 40 mil bort & nu sedan man fick barn så känns det på ännu mera, saknar att bara kunna gå hem till dem och så =(

Ha det gott