tisdag 22 april 2014

Våran påsk.

Hej!

Dåligt bloggande nu, men jag har svårt att hitta tiden, eller snarare prioritera att blogga när jag kan. Men nu ska jag försöka. 

På skärtorsdagen åkte vi ju upp till Värmland. Bilresan gick över förväntan! 3 timmar och Lowe sov hela vägen till Karlstad.


Vi va framme strax innan 15. Min syster och familj har ju flyttat så nu bor hon mitt i stan. Perfekt! En 4:a  så nya bebisen får eget rum. Min syster hade gjort lasagnette så vi fick mat. Mums! Vi tog det lugnt resten av dagen. På kvällen kom min systers man hem från sitt jobb i Norge. 


Lowe lånade Julias gym som bebis i min systers magen ska leka i sen! 

Långfredagen. Vaknade upp i Karlstad, men idag skulle vi åka till Sunne. Vi skulle inte va där förrän 16. Så vi hade tid på oss att ta det lugnt.


Trött kille vid frukostbordet. 

Jag ville gå på stan en sväng. Så min syster la som förslag att jag och Fredrik kunde gå ner själva. Så stannade Lowe med dem. Först kändes det inte som något bra förslag alls. Tänk om han vill ha mat. Men sen insåg jag att syrran bor ju mitt i stan och det tar max 3 minuter hem tillbaka. Så jag matade honom tills han somnade. Sen gick jag och Fredrik ut på stan. Jag behövde en ny jacka. Jag hittade en! Vi kollade lite till i affärer. Och köpte med mat. Sen gick vi hem tillbaka. Det hade gått bra och han sov igenom timman vi va borta. Vi åt och packade ihop, sen åkte vi till Sunne. Min systerdotter Julia ville hänga med oss så hon åkte med. Vi va förbi hos min pappa och hälsade på först. Där va också min farmor, farfar, ena fastern, min andra fasters man och 2 av mina kusiner. Vi fikade och de turades om att bära på Lowe. ;-) fredagskvällen spenderade vi hos mamma. Tror det blev lite för mycket för Lowe för han va väldigt gnällig på kvällen. Vi tog en promenad i selen på kvällen så han somnade. Jag själv hade blivit förkyld så han va nog påväg att bli desamma. 

Lördagen så skulle vi ha påskmiddag hemma hos min mamma. Jag, Fredrik, Lowe och min minsta lillasyster åkte in till centrum och handlade. Sen kom min syster och man. Vi käkade middag, sen bakade jag och min systerdotter en kladdkaka som vi mumsade på! På kvällen gjorde jag och min minsta lillasyster 2 smörgåstårtor. Och sen myste hela familjen framför tvn.


Sötaste Julia! 


Kusinerna! 

Söndagen började med sångstund i sängen!


Vi hade sen planerat in besök av min mammas familj. Vi bjöd på smörgåstårta och kakor.


Vi satt ute för solen va framme. Riktigt skönt! Vid 15 packade vi ihop och kramade familjen hej då. Vi åkte hemåt. 3 timmar tillbaka i bilen och Lowe briljerade med att sova hela vägen hem också! :-)

 

Nu åker vi upp hela familjen i sommar igen! Men jag och Lowe åker nog upp till syster i Karlstad snart. Tar tåget upp! 

Inga kommentarer: