fredag 25 april 2014

Slapp fredag och flaskmatning!

Ursch i natt vaknade Lowe flera gånger. Fredrik är förkyld och har ont i halsen så han ligger och vrider och vänder sig. Då vaknar lillen. Så ja det blev en liten seg natt. Vid 4 va jag uppe och bytte på Lowe. Då höll jag på att svimma. Nu är nog övergången från sockerdrift till fettdrift här. När jag vaknade igen sen vid 7.30 så va jag jätte yr! Och illamående. Fick trycka i mej några knäckemackor för att få i mig lite kolhydrater iaf. Kan ju inte gå så en hel dag med en bebis. Vi skulle ju dessutom till BVC idag. Vågade ju knappt bära Lowe. Men efter lite mat så mådde jag bättre. Efter BVC så gick vi hem. Lowe somnade efter lite mat. La han på mitt bröst och myste lite.


Sen bäddade jag ner honom på soffan så jag kunde äta lite själv. Fortfarande trött så jag drog för fönstren och bäddade ner mig i soffan och satte på en program på play. Lowe fick förflytta sig intill mig såklart. Sen somnade jag intill honom. :-)

När Fredrik kommit hem från gymmet så tog vi en promenad och handlade lite påvägen hem. I kväll har vi ätit middag och kollat på en film. Vi har testat att pumpa ut mjölk och gett Lowe ur flaska. Gick jättebra! 


Duktig liten älskling! 

Så nu ska jag pumpa ut mjölk i morgon så jag kan ge honom i morgonkväll när vi ska på grillfest/30 årskalas! Det enda jag undrar är hur mycket de äter egentligen? Det vet man ju inte när de ammar? Får testa oss fram. Har 150 ml påsar att förvara mjölken i. Kanske får pumpa 2 såna fulla. Annars har jag ju faktiskt mjölk i mina bröst! ;-)

I morgon ska vi som sagt på kalas på kvällen. Vad vi ska hitta på under dagen vet vi inte. Det är något i Slottskogen under dagen i morgon och det ska bli fint väder, så vi funderade i alla fall på att dra dit. Men vi börjar dagen med en långpromenad. 

--------------------

• Frukost: 4 surdegsknäcke med smör och skinka + kaffe.
• Lunch: 2 ägg och en burk markrill och jordnötssmör. 
• Middag: Lasagne + sallad (Lchf-recept.)

• Träning: PW: 3,5 km 

----------------------

Inga kommentarer: