onsdag 23 april 2014

Onsdag.

Hej hopp! 

Idag bestämde Lowe att vi skulle gå upp vid 6. Men vi låg kvar och myste en stund i sängen. Han är så go på morgonen! Ler och försöker att prata! Påklädning och ut med Texas. Lowe va trött och gnällig vid 8 så jag stoppade tillbaka honom i selen så somnade han där och sov till 9.30! 

Underlagen har jag dammsugit och tvättat. Vid 14 tog jag med mig Lowe, vagn och hund och tog en promenad. Solsken men jäkla blåst! Vi tog oss runt i alla fall. Väl hemma fick Lowe mat och somnade. Jag kände att jag kanske också skulle försöka att sova lite så jag la Lowe på mitt bröst och vilade en stund på soffan.


Efter det har Lowe vaknat en gång och ätit sen sov han till 19 då jag fick väcka honom! Trött kille! Fredrik var iväg till hyrljudet och fixar inför festivalen. Så jag stoppade ner Lowe i selen och drog ut på promenad! Han älskar verkligen att sitta där i. Handlade påvägen hem. Väl hemma så lagade Jag mat inför i morgon och Lowe satt i babysittern när jag lagade mat. Jag gungade honom med foten! ;) Nu hoppas vi att Lowe sover lite längre i morgon. 

-------------------------------------- 

Dagens käk:
Frukost: äggröra på 2 ägg och lite grädde, lite smoothie. + kaffe
Mellis: 2 finncrips med jordnötssmör.
Lunch: kassler och broccoligratäng.
Mellis: 2 finncrisp med smör och skinka + kaffe.
Middag: kassler och broccoligratäng. 
Kvällsmat: kesella med hallon och vaniljpulver.

Träning: PW 9 km. 

-----------------------------------------

Inga kommentarer: