måndag 26 mars 2012

Måndag 26e Mars - 2012.

Gooood morgon!'

Nej fy fan! Jag ville bara ligga kvar i sängen idag. När klockan ringde så ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om! Men det är dax att jobba igen! Puuh! Men bara ett pass, i morgon är jag ledig igen!

I går då? Jo vi va ju ute på lördagen. Erika skulle firas och sen va vi på ett event. Som sög. Bra musik med jätte lite folk. Helt meningslöst. Ändå va vi kvar till 4. Jag och Fredrik va kvar längst av alla i vårt gäng. Som vanligt! ;-) festen va när hem till Fredrik. Så det va bara att gå hem. Igår låg jag i sängen till 12. Sen orkade jag inte va bakis längre. Så jag lämnade Fredrik och gick upp till hans mamma och satte mej vid tvn. När Fredrik vaknat till liv så fixade hon våfflor till oss! Mums! Supergott! Inga lchf våfflor, utan vanliga! Med grädde och jordgubbsylt! Vid 16 tiden drog vi in till Majorna och mötte upp gänget som satt i solen. Stannade och tjötade en stund. Sen åkte vi hem. Fixade middag, plockade i ordning hemma och kollade på tv. Tidigt i säng!

Nej fan, nu måste jag passa på att blunda en stund innan jag är framme på jobbet! Ha de gött i solen idag! I morgon blir det stan, uteservering och sol med min kärlek!
.

Inga kommentarer: