lördag 3 mars 2012

Aktivitetsdag!

Hej hopp!

Vi har haft en dag full av aktiviteter. Började med bergsklättring i typ 1 1/2 timma. Vi ville till utsiktsplatsen. Trodde det va trappor upp. Men icke. Det va ett rep och sen bara att klättra. Leriga ben och armar. Väl uppe pustade vi ut. Men sen va det bara att vandra/klättra vidare mot en lagun som finns där uppe.. Ja eller nere. Dax att klättra ner på andra sidan. Men jag kom inte ner. Jag lider av höjdskräck. Så för mej att klättra ner 20 meter i endast ett rep som jag höll i mina händer. Rakt ner i ett stup va inte att ens tänka på. Så vi får aldrig lagunen. Eller jo, en liten del. Sen va det bara att klättra upp igen och sen ner tillbaka på andra sidan. Vi såg ut som lerfigurer båda två. Hem och in i duschen. Och sen fixa oss för att dra till Krabi town. Det va en mulen dag, så vi kunde lika gärna passa på att göra alla aktiviteter som är för jobbiga att göra när solen steker på oss.

Vi drog över till Ao Nang med båt. Vandrade runt där en lite stund. Sen to vi en tuk tuk taxi till lotus. Ett shoppingcenter. Där köpte jag 2 Converse. Det finns massa kopior med just där e de äkta. 1950 baht för 2 par. Alltså 390 spänn för 2 par. Galet billigt! Vår taxi stod utanför och väntade medans vi va inne och shoppade. När vi va klara så körde han oss till krabi town. Där hittade vi ett köpcentrum till slut. Shoppade inget utan gick mest runt och kollade. Fredrik ville äta på en "riktig" thairestaurang. Men de va inte lätta att hitta. Till slut hamnade vi på ett ställe där 2 middagar, en öl och en fruitshake kostade 52 kr sammanlagt! Sen ringde vi vår taxi och han kom och hämtade oss. 1500 baht för att taxin skulle köra runt på oss. (300 kr.) och det tog 30 minuter att åka från Ao Nang till krabi town.

När vi va tillbaka i Ao Nang så kollade vi lite till i de småaffärer och sen ville Fredrik äta igen. Så vi satte oss på ett ställe. Sen tog vi båten över till Railay beach igen. Hem med alla grejer på hotellet. Sen gick vi ut. Jag ville få mina naglar fixade och målade. Så jag gick in på en liten salong och fick manikyr. 250 baht (50 kr). Efter det satte vi oss på ett soft ställe och spelade en omgång med biljard. Avslutade kvällen med en promenad på stranden. Somnade som små barn.

.

Inga kommentarer: